APRILLI - vinkkejä - Yleinen keskustelu

marru

Pitäisi taas keksiä oikein mehevä aprilli pila.

Olisko hyviä vinkkejä.

Viime vuonna mieheni teki netitiä avukseen käyttäen kaverilleen kutsun kertausharjoituksiiin, kirjeessä kerrotiin että postiin on tulossa muutaman viikon kuluessa kutsu kertausharjoituksiin ja se tulee kirjattuna kirjeenä.

Kirjekuoreenkin mieheni oli printannut vesileimana suomen vaakunan.

Täysestä meni, kuin väärä raha :)

http://www.mil.fi/reservilainen/asevelvollisuus/kertausharjoitukset.dsp
Täältä tieto kertausharjoituksista, tee miehellesi kutsu kertausharjoituksiin. Täältä saat paljon hyvää tekstiä kirjeeseen.

Lisää vinkkejä myös täältä:

http://www.positiivarit.fi/aarteisto/uteluarkisto/index.asp?id=3327

http://www.yle.fi/radiomafia/sailio/sivu.28.shtml

http://verkkolehti.econnection.fi/sivut/main.php?sivu=19_14_6

http://mikrovillus.joensuu.fi/Forum/viewtopic.php?t=223&sid=b931f4761177...

Sivut

Kommentit (30)

Tapsu

Poikkis ja sen tupalaiset (kun on intissä) oli miettiny et jos aprillipäivä ois viikolla eikä lauantaina, ni tekis pilan :D
Ku aamulla huudetaan "tuvista käytäville mars" tjsp, aatteli et ois heittäny ovesta Mars-patukan siihen käytävälle :D Ois voinu sillä huutajalla olla näkemisen arvonen ilme.

Mut ite en tee aprillipiloja, enkä sitten tiedä mitään hyviä. Mut aattelin ton vaan kertoa ku oli mun mielestä hauska :)

Gwen

Mulla kans aprillipäivä jostakin syystä vihatuimpien päivien listalla.. Ikinä ei ole mitään hauskaa tullut, jotain päivänselviä yrityksiä, mutta en silti tykkää.. Nyt vähän ahistaa, et olen lauantaina töissä ja siellä tapana hymyillä ymmärtävästi vain kaikille asiakkaille, niin nyt voi tulla kaikkea skeidaa eteen.. Mutta huvinsa kullakin..

Jzzu

Mie en oikein perusta aprillaamisesta, kulta kusettaa muutenkin jatkuvasti kun oon niin hyväuskonen hölmö. :x

Äiti kerran aprillas tosi ilkeesti kun oltiin penskoja: oltiin vielä nukkumassa ja äiti tuli herättään et eteises on kissanpentuja-> no eihän siellä mitään ollut ja itkuhan miulle tuli. :?
Nooh, siitä seuras kyllä sit se että saatiin vähän ajan päästä ihan oikeesti kissanpentu. :D

Tonde

Voi ei! Joko se taas on?!? Hyvä et joku muistutti. Mä en mitään vihaa niinku aprillipäivää! Ei voi rauhassa uskoa kehenkään enää... :evil:

Jzzu
Tonde
Voi ei! Joko se taas on?!? Hyvä et joku muistutti. Mä en mitään vihaa niinku aprillipäivää! Ei voi rauhassa uskoa kehenkään enää... :evil:

Aprillipäivä=hyväuskoisen helvetti
Kiva että joku muukin vihailee moista päivää.

Tonde

Mä olen ainakin ihan vainoharhainen koko päivän. Kaikki asiat pitää varmistaa miljoona kertaa, et eihän tää nyt OIKEESTI ole aprillipila??? Luojan kiitos se on sentään lauantai, olis vähän kivaa, jos vaikka soitettais tyyliin kesätöistä... Siinähän sit miettis, et onko mulla oikeesti töitä vai ei.

Hawana

aprillipäivinä sitä on kyl aina pakko epäillä ihan kaikkea. :roll: eipä tuu mitään hyvää jekkua mieleen, toivottavasti ei tule kenellekään tutuillenikaan...

Hawana

niin tai sit ottaa vaan ihan sellasen asenteen ettei usko yhtään mitään tai ketään koko päivänä! ihan sama mitä sanotaan, ni "ei mee läpi.."

*Sandy*

Mä en kans oikein perusta noista aprilli piloista. Itse en osaa keksiä mitään hauskaa, mutta samalla uskon kaiken mitä muut sanoo. Tai sitten jos en usko ja väitän vastaan, niin se ko asia onkin totta :?

Kuka tälläsen päivän on edes keksinyt?!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat