Epäonnistuneet heräteostokset ja palautusyritykset - Yleinen keskustelu

fiodia

Päätinpä sitten eräänä päivänä olla spontaani ja ostaa heräteostokseksi hajuvesipullon stockmannilta. Kotiin kun pääsin ja sain paketin auki totesin, että tuoksu olikin ihan erilainen kuin kaupassa.

Palauttaa yritin seuraavana päivänä, mutta ei onnistunut koska täysin käyttämättömän purkin päältä on muovi otettu pois. Sinne meni sitten 42 euroa.

Luulin jotenkin, että kaikilla tuotteilla on palautusoikeus mutta eipä olekaan. Mietin, saisiko paketin päälle itse laitettua muovikelmua, tavallista muovikelmuahan se vain on?

Onko täällä muita jotka ovat ostaneet jotain ja katuneet jälkeenpäin? Olisi kiva kuulla etten ole ainoa jolle tapahtuu näin useamman kerran kuukaudessa. Edellisellä kerralla kyseessä olivat 70 euron kengät, myös stockmannilta. Ärsyttää vielä kun yleensä mitä tahansa ostan niin mietin asiaa vähintään kaksi viikkoa. Silloin harvoin kun ostan nopeasti jotain niin näyttäisi aina käyvän näin. Harva asia kyllä ottaa niin paljon päähän kuin se kun tajuaa ettei ehkä olisi kannattanutkaan ostaa :evil:

Jos joku haluaa ostaa Oscarin soft amber hajuveden niin saa ilmoitella..

Kommentit (2)

Kepatäti

Periaatteessa kaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta ollenkaan, se on vaan "lisäpalvelu", jonka käytännössä kaikki kaupat tarjoaa. Mutta silloinkin tuotteiden pitää olla alkuperäiskuntoisia, jotta ne voidaan laittaa uudelleen myyntiin.

Nettikaupassa ja postimyynnissä on automaattinen 14päivän palautusoikeus.

Tsein

Ostin kerran lahjaksi levyn. Sattuneista syistä tiesin jo seuraavana päivänä, että en tule levyä antamaan lahjaksi ja halusin sen palauttaa kauppaan. Kassa oli vaan unohtanut edellisenä päivänä kertoa, että levy pitää olla sinettipussissa, jos sen haluaa palauttaa ja infossa eivät sitten ottaneet palautusta vastaan, kun ei koko pussia ollut koskaan ollutkaan. Nyt on sitten levyhyllyssä ehkä maailman huonoin levy (joka ole menossa maailman huonoimman musamaun omistajalle). http://mirka.daz.com/artists/Armottomat%202.html Kappalelistasta jokainen voi päätellä v*tutuksen määrän kun palautus ei onnistunut.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat