Mitä teet viikonloppuisin? - Yleinen keskustelu

annu

Viikonloppuisin meillä:

- nukutaan mahdollisimman pitkään (jos naapurit suo...)
- levätään muutenkin
- katellaan elokuvia
- surffataan/ pelataan netissä
- katotaan telkkaria
- syödään kunnon aamiainen
- pidetään karkkipäivää
- luetaan vkl-Hesarit huolella
- käydään kuntosalilla
- harrastetaan seksiä

Hiukan useammin voitais:

- käydä ulkona syömässä
- kutsua kavereita kylään tai käydä itse kylässä
- saada jotain aikaan, esim. auton imurointi, varaston siivous, lattioiden moppaus tms.
- käydä lenkillä
- saunoa
- käydä viihteellä (ja harrastaa seuraavana päivänä ihanaa krapulaseksiä) :D

Sivut

Kommentit (133)

Jzzu
Trinity
Jzzu
Nyt tulee varmaan viikonloppuisin käytyä aika paljon Lahdessa kun kaveri muutti sinne.

OT. Tietenkin tulee käytyä! :) (Niin ja Lahessa siis.)

No tietenkin! :lol: Anteeks! :lol:

Shandy

Hmm, nyt on kyllä mennyt viikonloput lähinnä baarittelussa eron jälkeen. Ei oo tainnyt yhtään vkl:a mennä niin ettenkö olis ollut baarissa.. No mut, eipä siinä, se on kivaa. Nyt alkaa olla hälyttävän paljon työvuorola viikonloppuöille että hyvästi sosiaalinen elämä. :?

amanda

[u]tykkäisin[/u] mennä kaupunkii ihan vaan ajeleen tai baariin,tai muute va jotai kivaa.. :?
mutta olisiko teillä mitään ideaa yksinäisiin viikonloppuihin mitä vois tehdä kun rahaakaan ei oikein ole?porukoiden kanssa asun toistaseks joten himass istumine on erittäi tylsää..

SooZ

no viikonloppuisin on kiva lähteä baariin kullan tai/ja ystävien kanssa, lähteä ajelemaan, tai viettää ihan rauhallinen koti-iltaa esim. leffaa katsoen.
Viime aikoina vaan ei ole tuota rahaa ollut et viikonloput tullut istuttua koton telkkarin ääressä :)

Miffy

Riippuu, olenko Turussa (vanha kotikaupunki) vai nykyisessä kaupungissani.

Turku: Tapaan kavereita ja dokaan, tapaan myös isovanhempia ja hengailen lapsuudenkodissani. Joskus hiukan opiskelen.

Hki: Opiskelen, kahvittelen, dokaan, relaan, käyn museoissa ja näyttelyissä, keikoilla, klubeilla, nukun paljon :)

Rixuliini

Ollaan yhdessä kullan kanssa, lähinnä kotosalla, käydään salilla, syödään hyvin, shoppaillaan, katsotaan töllöä ja löhöillään. Ehkä tapaillaan kavereitakin. :)

Pai25

Lähinnä baarissa tulee viihdyttyä... Siis illalla ja sitten ihan päivälläkin krapularuualla ja -juomalla... Paha tapa... :oops: Mutta minkäs teet ku yksin elän ?
Sitten aika monesti on viikonloppusin jotain duunipaikan reissuja (meil niitä on paljon, paljon enemmän ku normaalisti työpaikoilla !)
Joskus vielä osas olla kotonakin viikonloppuja, mut eipä ole juuri viimeaikoina moista tullut harrastettua...
Sitten yleensä nukun tosi paljon.

Lizzie

Ennen olisi vastaus ollut helppo: juodaan molempina päivinä.
Nykyään juon n. kerran kuussa kun vieraillaan Treella, ja täällä ollessa teen koulujuttuja, löhöilen, ulkoilen, siivoan, katotaan leffoja, surffaan mutta enne kaikkea nukun myöhään. Nyt viikonloppuna sellasta vapaaehtoistyökoulutusta ja uskoisin että tämän jälkeen viikonloppuihin kuuluu sitten myös sitä työtä.

SunLion

Vapaa-ajalla tulee puuhailtua vaihtelevia asioita...
Nykysin tykkään liikkua paljon...lenkkeily on ihanaa, uiminen on kivaa (vesihieronnan jälkeen, "avannon" kautta saunaan...tulee tosi hyvä fiilis!), katon muutamia tv-sarjoja (mutta tosi vähän siis), vietän aikaa mutsin kanssa, välillä hyppään kunnolla Tädin rooliin ja hoivailen sellasta alle vuoden ikästä ihanuutta..Tykkään myös joskus uppoutua mielenkiintoisten elämän kertojen pariin..
Rakkaani kanssa katotaan leffoja, istutaan iltaa vaikka punkku pullon ääressä, jutellaan (kun nähdään nykysin niin vähän :() ja haaveillaan : )

Aikasemmin kun asuin ulkomailla (asuin keskellä pääkaupunkia), tuli istuttua jatkuvasti kahviloissa kavereiden kanssa, käytiin keilaamassa, shoppailemassa ja muuta kivaa..Sillon tuli myös käytyä omalla kuntosalilla, saunottua, istuttua iltaa vieraiden kanssa. Kävin enemmän leffoissa jne...Joskus peipisittailin lapsukaisia. Sillon tykkäsin myös rauhottua ja hiljentyä kuumassa vaahtokylvyssä, pimeessä, kynttilöiden valossa..Netissä tuli oltua nykystä enemmän kun sitä kautta pysty pitään suomalaisiin kavereihin yhteyttä.

tanjazuzanne

Nukun pitkään, löhöän kotona, käyn ehkä ulkona kavereiden kanssa juhlimassa, syömässä tjv. Välillä aina käyn shoppailemassa tai leffassa..

Santtu

Riippuu viikonlopusta, jokatoinen viikonloppu noin suunnilleen menee siihen, että larppaan. Tekisin mielelläni sitä joka viikonloppu, mutta jossain vaiheessa on oltava lauantaisin töissäkin, en voi sanoa, että en tee ollenkaan viikonloppuja :)

Eli yleensä jos en ole pelaamassa lauataina töissä hetken (menossa tänäänkin joksikin aikaa) sitten loppu riippuu viikonlopusta. Kavereita, juomista, nukkumista, hengausta... tänään pitää olla kotona ja emännöidä noiden poikien jääkiekkoiltaa (katson tosin ottelun mielelläni itsekin).

Sunnuntaisin omaan taas kaavan. Sunnuntaina luetaan hesari, katsotaan huippumalli haussa ja tilataan pizzaa. Kauppa jossa olen töissä ei siis ole sunnuntaisin auki kun kesällä niin näin talvisunnuntaisin pääsen toteuttamaan itseäni.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat