Toimitus vastaa - Yleinen keskustelu

mimuli

Elikkä onko asia nyt niin, että näitä poistettuja keskusteluja ei tulla saamaan takaisin? Toisaalla oli myös siitä, että niiden takaisin saaminen maksaisi ja hävittäisi uudet viestit eikä siis olisi kovin kannattavaa?
Onko asia näin?

Sivut

Kommentit (89)

Toimitus

Hei,

Poistettuja keskusteluja ei ole mahdollista saada takaisin, koska ne ovat ilmeisesti kadonneet bittiavaruuteen. Jos ne olisi saatu takaisin, ne olisivat kuitenkin hävittäneet kaikki tähänastiset keskustelut.

T: Anna

Murehtija

Tulin tässä vielä sanomaan "jäähyväiset" ja pienen palautteen.

Foorumi oli aluksi ihan kiva, ketjut tuntuivat mielenkiintoisilta ja ihmiset aika neutraaleilta. Nyt homma näyttää menevän siihen että tietyt samat "nimikkeet" jauhaa samoja ongelmiaan ja negatiiviset kommentit teilataan kusipäisyytenä mikä sinänsä on outoa sillä mitä tekee foorumilla jossa rehellisyyden sijasta pitäisi paijata kaikkia päähän? Sanoit miten kohteliaasti tahansa, saat haukut niskaasi ja hauskinta on se että yleisesti "flaming" termillä tunnettu käytös ei nähtävästi ole rangaistu teko.

Missä ovat varoitukset? 3 varoitusta ja ban? Varoitukset flamemaamisesta, spammista, OT jauhamisesta jota on oikeasti ihan vitun paljon?

Erityisesti ihmetyttää se miksi esim. tietty -92 syntynyt tytöntylleröinen saa täällä jauhaa omista päälle 20v miesvaatimuksistaan ilman että ketjuja laitetaan lukkoon tai jotain muuta vastaavaa? Sehän on kaiken kukkuraksi laittomuudesta puhumisesta mikä on varmaan 99% foorumeista ehdottomasti kiellettyä.

Olen ollut eräällä toisella foorumilla 3v (ei todellakaan mikään ihmissuhdesellainen luojan kiitos) eikä moisia ongelmia ole koskaan ilmennyt koska kaikenlaiseen paskaan mitä täälläkin näkee puututaan todella kovalla ja rautaisella kädellä.

Tämä foorumi menettää tällä menolla hirveästi jäseniä. Itse jätän nimim. poistopyyntöni YT:nä ettei tänne huku.

Kiitos ja näkemiin, kivaa oli aluksi ja tänne jää oikeasti mukaviakin ihmisiä (joista tosin suurin osa nähtävästi niin ikään lähteneet jo) mutta ei tätä angstaa loputtomiin jaksanut.

antagonismi
Zuzannah
ton viestin jälkeen kenellekään ei pitäisi jäädä epäselväksi miten täällä toimitaan...

Nimenomaan. Nyt rauha maahan ku olis jo!

Toimitus

Hei!

Pahoinpa pelkään, ettet ehdi saada heinäkuun lehteä enää vaikka nyt tilaisitkin. Tilaus alkaa aina seuraavasta numerosta, eli nyt tilattaessa elokuun numerosta, joka on muuten hiusekstra. :)

T: Anna

Darvi
Toimitus
Murehtija: Ikävää, ettet ole viihtynyt palstalla. Olen aina sanonut, että "oveni on avoin" eli jos palstalla on murheita tai muuta, niistä voi laittaa toimitukselle yksäriä, jos ei halua asioita julkisesti ruotia. Muuten emme voi täällä toimituksessa tietää, missä mennään, koska emme millään ehdi päivittäin käymään kaikkia keskusteluja läpi.. Emmekä siis näe kaikkea vaikka tietysti haluaisimme olla mahdollisimman kartalla. Siksi meillä onkin mahtava modejoukko, joka toimii toimituksen oikeana kätenä. Myös heidän puoleensa voi kääntyä, jos huomaa palstalla epäkohtia, joihin pitäisi puuttua.

Suomennanpa ylläpidon vastauksen:
Murehtija: Ikävää, ettet ole viihtynyt palstalle, mutta olisi mukavaa, jos kritiikki esitettäisiin privassa eikä kaikkien nähtävänä, sillä emme halua julkisesti osoittaa olevamme kykenemättömiä/haluttomia siihen vastaamaan. Tästä annan vain esimerkin siten, etten oikeastaan käsittele yhtään kritiikkiäsi, vaan kehuskelen sen sijaan hieman modejamme, jotka ovat onneksemme sisäistäneet linjamme, joka on: auktoriteetteja kunnioitettava kyseenalaistamatta ja asiallinen kritiikki ignoroidaan.

Näin sitä pitää. Ymmärrän murehtijan näkökulman täysin. Kun lapsenmieliset saavat päättää, niin jälki on tätä ja se karkoittaa viisaammat.

Toimitus

Heippa!

Murehtija: Ikävää, ettet ole viihtynyt palstalla. Olen aina sanonut, että "oveni on avoin" eli jos palstalla on murheita tai muuta, niistä voi laittaa toimitukselle yksäriä, jos ei halua asioita julkisesti ruotia. Muuten emme voi täällä toimituksessa tietää, missä mennään, koska emme millään ehdi päivittäin käymään kaikkia keskusteluja läpi.. Emmekä siis näe kaikkea vaikka tietysti haluaisimme olla mahdollisimman kartalla. Siksi meillä onkin mahtava modejoukko, joka toimii toimituksen oikeana kätenä. Myös heidän puoleensa voi kääntyä, jos huomaa palstalla epäkohtia, joihin pitäisi puuttua.

Sunlion: Hyvä kysymys! Sellainen olisi kyllä ihan ehdoton. Pistetään toivelistalle. :)

T: Anna

MiffyDaMädättäjä

Laitan vielä tähän, mitä eilen kirjoitin moderointi-ketjuun. Huomatkaa etenkin lihavoitu kohta!

MiffyDaMädättäjä
Tsau!
Miffy täällä, Se Joka Mädätti Foorumin :lol:

Halusin vain tulla sanomaan pari sanaa.

1. Jäin kaipaamaan täältä monia, mutta takaisin en kaipaa varsinkaan nyt, kun olen huomannut millaista meno tosiaan täällä nyt on :( En todellakaan tarkoittanut täältä lähtiessäni kermoilla ja maidoilla kaikkia, tänne jäi siis monia mukaviakin. Tosin en ole siitäkään niin varma nyt kun olen hiukan juttuja lueskellut...

2. Miten ihmeessä Ylläpito, tunnettu myös ****, sallii nyt haukkumisen ja mustamaalaamisen, mutta oli niin kovin tällaista vastaan kun täällä aikaisemmin sitä muka harrastettiin?

3. Miten uskottava on ylläpito, joka kehittää itselleen alter egon ja toimii kuten ylläpito nyt? :D

4. Moni sanoo, että ilmapiiri on parantunut. Onko todella? Kuin musta tuntuu et ilmapiiri korkeintaan hiljeni ja valtaosa viesteistä käsittelee meitä vanhoja aktiiveja, jotka olemme todellakin vihreämmillä laitumilla nyt. Eikö olisi jo aika jauhaa jostain muustakin kuin meidän lähdöstämme? Ja on ilmapiiri vai parantunut? Nice, ehkä nyt nekin nössöt uskaltavat sanoa jotakin, jotka kokivat "kiusaamisena" sen, että joillakuilla on vahvat mielipiteet ja uskallusta myös ilmaista ne! Onneksi meillä on nyt oma kukoistava fooru, jossa ilmapiiri todellakin on vertaansa vailla, paskanjauhamista ei juuri harrasteta, toisin kuin vaikkapa täällä ;)

5. Voisiko arvon ylläpito viimeinkin poistaa Miffy-nimimerkin??
Mitä vtun toimintaa on bannata, muttei kumminkaan poistaa nimimerkkiä? Ei taida olla homma ihan hanskassa? tai ehkä hanskassa, mutta hanska hukassa?!

6. Onnea Uudelle Foorulle :lol: Ehkä nyt viimeinkin toteutuu Cosmon toimituksen harars toive foorumista, jossa mielenkiintoisin puheenaihe on huulipunan sävy. Kunahn nyt ensin selviätte poismenomme aiheuttamasta hämmingistä ;) Onnea siis Uudelle Uljaalle Sosmolle! Kaikenkaikkiaan mua ja monia muita meistä entisistä vakkareista suuresti ihmetyttää, mtien viitsimme edes olla täällä niin kauan :roll: No mutta, asia on nyt kunnossa! :D

Ehkä keksin vielä jotain, tässä ensi hätään :lol:

Sil viisii tuli tekstiä eilen, nyt jätän vikat jäähyväiset (yksäreitä voin vielä tulla lukemaan mikäli Mädättäjää ei bannata):
KAIKKEA HYVÄÄ, oikeesti! :)

Toimitus

Hei kaikki!

On ollut ikävä seurata tämän viikon keskusteluja, joissa edelleen märehditään viime viikonlopun ikäviä tapahtumia. Me päätimme silloin olla puuttumatta niihin - ja vastaamatta uskomattomiin syytöksiin, koska tilanne oli niin tulehtunut, että sanomisiamme olisi kuitenkin tahallisesti tulkittu väärin. Nyt on keskusteluun tullut sellaisia väitteitä, että niihin (ja samalla muihinkin) on pakko vastata.

1. Toimituksella EI todellakaan ole alter egoa, vaan käytämme kaikki aina yhtä ainoaa toimitustunnusta. Väite samasta IP-nrosta ei kerro mitään, sillä Sanoma Magazinesin KAIKILLA työntekijöillä (useita satoja) on sama nro. Voihan siellä muutkin käydä.

2. Ketjujen poiston teki lähteneet moderaattorit, jotka ylikuormittivat palvelinta toimenpiteillään ja aiheuttivat siten serverin kaatumisia. On todella ikävää, että nämä monelle niin tärkeät ketjut katosivat bittiavaruuteen. Tämä "poisto-operaatio" oli niin ala-arvoista, ettemme siihen unissammekaan pystyneet varautumaan. Oli onni, että Anna oli koneen ääressä viikonloppuna, muuten maanantaina meillä olisi ollut tyhjä foorumi.

3. Me toivomme, että kaikki haukkuminen ja nälviminen (puolin ja tosin, eli ei mollata lähtijöitä eikä jääjiä) loppuisi NYT.

4. Toimitus EI missään nimessä halua ohjata keskustelua mihinkään suuntaan, vaan pitää huolen siitä, että se on tasapuolista ja toisia kunnioittavaa ja , että kaikki saavat siihen osallistua. Aihe on vapaa - huulipunia ei tarvitse kommentoida, eikä Cosmoa tarvitse suinkaan fanittaa!

5. Me ei olla muuttamassa keskustelufoorumia, suunnittelemme kyllä sivujen uudistamista muilta osin. Keskustelupalsta on - ja pysyy - kaikille avoimena, ei vain tilaajille tai lukijoille!

6. Jos näistä asioista on vielä keskustelua, sovitaanko, että se käydään tässä ketjussa - ja muut ketjut jätetään niiden alkuperäisille aiheille.

7. Kuten jo aiemmin sanoimme, me EI olla (eikä todellakaan haluta olla) mikään kyttäävä isoveli. Saatte keskustella kaikesta ihan rauhassa, mutta näihin konflikteihin (ja niihin lukuisiin yksityisviesteihin, jotka kertoivat foorumin huonovointisuudesta) meidän oli aivan pakko puuttua!

8. Moderaattoreiden tekemä työ meille äärimmäisen tärkeää, ja arvostamme sitä suuresti. Soisimme sen kuitenkin tapahtuvan yhteistyössä ylläpidon kanssa, yhteisin pelisäännöin. Huom! tämä EI tarkoita Cosmon sisällysluettelon hallitsemista.

8. Me kaikki toimituksessa seuraamme keskusteluita (sikäli kun töiltä ehdimme) ja olemme iloisia siitä, miten mahtavaa ja avointa keskustelua siellä yleensä käydään. Saamme teiltä myös inspiraatiota työhömme. Siksi toivoisimmekin SOPUA ja RAUHAA!!

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille,

Päätoimittaja-Johanna + Cosmon toimitus

Kepatäti

Heissan Anna!

Oiskohan jotenkin mahdollista laajentaa modejen oikeuksia silleen, että pystyttäisiin yhdistämään ketjuja kätevästi? Tai jos ei, niin pystytkö sinä jos linkitetään yksärillä vaikka yhdistettävät ketjut?

SunLion

Tällänen hölmö pieni kysymys (lajittelin tossa just noita selaimeni bookmarks:eja) että miksei cosmolla ole sellaista pientä logoa joka tulee tohon osoiteriville sivu-osoitteen viereen kun sivun avaa? ...en tiedä miksikä niitä kutsutaan :P :oops:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat