RR Pohjolan 5 kannattamatonta

Vierailija

Pohjolassa 5 julkisesti kannattamatonta reaktoria JO

 

Olisi todella kiinnostavaa nyt kuulla mistä erot tulee. TVO ilmoitti kesällä, ettei missään TAPAUKSESSA haluakkaan käynnistää OL-4 hankettaan. Koska sen tuottama ydinvoiman sähkö olisi konkurssin paikka kannattamattomana! Tämä epävarmuus kertautuu, koska vain kuukausi aiemmin TVO taas oli saanut luvat rakentaa tämä reaktorinsa. Joka oli vuosien ajan ollut TVO:n salaisissa laskelmissa KOVIN KANNATTAVA. Mikä siis muuttui ydinalassa yhdessä hetkessä. Kiinnostaisi kuulla TVO:lta?

 

No nyt kuulimme jo 20.10.2015, että myös Ruotsi totesi peräti 4 vanhat ja kannattamattomat reaktorinsa täysin tappiollisiksi. Laitoksiaan taas Ruotsissa yhtiöt olivat julkisten väitteitten mukaan pyörittäneet 40 vuotta ERITTÄIN KANNATTAVINA. Jälleen kerran yksi ainoa yö. Ja reaktorit tulivat niin kannattamattomiksi., Ettei niin kannattamattomia kannata edes yrittää huijata myynnillä. Vaan pannaan tappiollisina romuiksi!

 

Eikö TOSIAAN yksikään Ruotsalaisyhtiö halua sijoittaa siellä vanhoihin kehuttuihin kuolettettuihin laitoksiin..?

 

Olisi KOVIN kiinnostavaa kuulla millaisia laskelmia omistajatahot EON, Fortum ja TVO sitten ovat käyttäneet perusteinaan. Myöntäessään häpeämättä, julkisesti ettei ydinvoimasta vaan ole kokemuksiensakaan syvällä rintaäänellä mihinkään? Ei siis NYT, eikä varsinkaan tulevina vuosina!

 

-----------------

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat