Seuraa 
Liittynyt19.3.2012

Nyt on lokakuu ja ihan kohta, siis marraskuussa, on jo työpaikkojen pikkujouluja. Mitä te ajattelette pikkujouluista, onko ne sellaset juhlat, että sinne mennään vasiten pettämään? Tai hakemaan kaveria joka on valmis pettämään sun kanssa? Välillä OIKEASTI tuntuu, että se on ihan sallittua ja aivan tavallista, että pikkujouluissa petetään ja sinne mennään nimeonmaan sen takia! Ja kyllä se ilmeisesti tutkitustikin on vähän niin: http://www.mynewsdesk.com/fi/pressreleases/pikkujoulutko-pettaemisjuhlat-katso-todelliset-luvut-pettaemisestae-939261

Itse en oo innokas koko pikkujouluista just ton takia, kun käsitys pikkujouluista on muuttunut yleisesti just tollaseksi pettämisjuhlaksi. Tulee sellanen epäilyttävä olo ni en halua mennä ollenkaan. Onko oikeasti niin että työporukat ei voi juhlia pikkujouluja yhdessä ihan ilman mitään tollasia irstaita taka-ajatuksia?!?

Kommentit (1)

-lalluu
Seuraa 
Liittynyt13.12.2011

Kieltämättä itelläkin semmonen kuva noista pikkujouluista, että viina virtaa hallitsemattomasti, kaikkea hölmöä tulee tehtyä ja ehkä päädytään johonkin vessaan pikaisille ihan väärän henkilön kanssa. Ehkä tv:stä tullut sellainen käsitys, en tiedä. Mutta ei kai niin aina ole.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat