Neuvoja suihinotossa/peniksen koskettelussa!

Seuraa 
Liittynyt28.3.2015

Eli siis olen aivan kokematon näissä asioissa, joten kaipaisin neuvoja! Seksi on pian ajankohtainen juttu suhteessa, enkä haluaisi aivan tampio olla.

Miten lepotilassa olevaa penistä kannattaa ruveta koskettelemaan? Otanko peniksen suuhun vasta sitten kun se on vähän kovettunut vai kuinka? Miten paljon ja missä vaiheessa esinahkaa liikutellaan, ja pidänkö suihinotossa esinahkaa takana? Miten penistä ja kiveksiä voi hyväillä käsin?

Anteeksi pöntöt kysymykset, mutta toivottavasti joku viisaampi osaa neuvoa!! :) Tietty kyselen sitten mieheltä mistä tykkää mutta toivoisin tietäväni tällaisia perusjuttuja.

Kommentit (4)

käyttäjä-4399
Seuraa 
Liittynyt22.6.2015

Tämä on tietenkin todella yksilöllinen juttu. Minä kysyn mistä mies pitää ja liikkeet jotka teen tulevat luonnostaan, eli en suunnittele mitä teen seuraavaksi. Sen voi aloittaa joko käsillä tai heti suulla tai vaan kielellä. Ei ole mitään sääntöä, mutta kannattaa vaihdella tapoja miten aloittaa tai mitä ylipäätänsä tekee. Kannattaa myös muistaa kivekset eikä vain keskittyä penikseen. 

Penistä voi hyväillä molemmilla käsillä tai vaan yhdellä. Minusta on kivempi käsitellä käsillä jos penis on hieman kostea, eli voit käyttää joko liukuvoidetta tai sit omalla syljellä. Tykkään myös yhdistää niin käden kuin suun. Ja samalla voi myös hyväillä kiveksiä. 

Eli lyhyesti, mitään sääntöjä ei ole. Varo  kuitenkin käyttämästä hampaita ellei mies siitä pidä. Tempoa kannattaa myös muunnella ja kielen kanssa leikitellä eri tavoin. Tässä asiassa mielikuvitus on kaiken A ja O. Älä ujostele, vaan anna palaa. :)

Vierailija

Miksi kaikki naiset keskittyvät vain penikseen?
Teeppä näin kun makoilette vierekkäin:
Jos mies on mahallaan, aloita niskan hyväilyllä ja rapsuttelulla - selän hyväily ja kevyt rapsuttelu - pakaroiden hyväily - takareisien hyväily - sisäreisien hyväily - välilihan ja jos uskallat niin peräaukon seudun hyväily ja kosketa välillä kivespussia ikäänkuin vahingossa. Sitten mies ympäri ja alavatsan ja nivusten hyväily siten että välillä osut penikseen ikäänkuin vahingossa - muutama hellä hyväily peniksen vartta pitkin alhaalta ylöspäin - kuvespussin ympäristö - väliliha - kivespussi - peniksen varsi alhaalta aina ylös terskaan asti - terskan hellä puristelu - kevyt terskan runkkaus siten että toisella kädellä hyväilet peräaukon seutua ja painelet välilihaa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat