Kommentit (7)

Vierailija

Aidot tositarinat koskettavista aiheista toimivat aina! Aiheita voisivat olla esimerkiksi sairaudesta selviytyminen tai sen kanssa eläminen, läheisen kuolemasta aiheutuneet kokemukset, perhesuhteisiin liittyvät epänormaalit tilanteet, rakkaustarinat tai kipuilu ammatinvalinnasta. 

Vierailija

Nuorista äideistä, heidän arjestaan, pärjäämisestä. Aihe koskettaa itseäni todella paljon kahden pienen lapsen äitinä ja siitä kuinka ihmiset luulevat että äidit eivät laittaudu ja kulkevat verkkareissa. Täällä perheessä ainakin asiat ovat aivan toisin.

Vierailija

Haluaisin lukea lihavuudesta. Miten se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, ihmisten asenteisiin ja ennakkoluuloihin ("ylipainoiset syövät aina epäterveellisesti"). Inspiroiva some-esimerkki olisi nappi. 

Vierailija

Haluaisin lukea vastavalmistuneista, mutta työttömiksi jääneistä nuorista ja heidän elämästään (kuinka selvitä pettymyksestä, kun työpaikkaa ei löydykkään valmistumisen jälkeen, kuinka pärjätä taloudellisesti niukalla työttömyysturvalla, mistä löytää iloa, mitä tulevaisuuden suunnitelmia yms.). 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat