Vierailija

________________________________

Arto Lauri 131.von Braun
https://www.youtube.com/watch?v=qNcMLm-o-yQ

-----
Arto Lauri 130. Uri Geller
https://www.youtube.com/watch?v=IW4-aVKzyeQ

-------

 

Suomen Venäjän vallankaappaus 08.2015

Nyt Suomi ei näytä noudattavan USA määräämiä kansainvälisiä IAEA ydinturvaa. Myös IAEA:n 10% ehdottomia säädöksiä. Näyttää laistavan EU:n keskeiset määräykset myös. Sakoin sanktiodut EU:n 39%/ 2020 ja myös 80%/ vuoden 2050 uudisenergian minimin määräykset jätetään huomiotta. Perin kummallinen asetelman muutos kaikkineen? Tästä voidaan tehdä kaksikin hyvin demokratiamme vastaista huolestuttavaa keskeistä päätelmää suoraan. Isoja hallintomme kaatavia verisiä kuvioita tulossa! Nopeudella joka hirvittää. Selvästi Suomessa on tapahtunut sellaisia muutoksia, joista kansa ei ole kuullut hallituksessa.

A/ Suomi aikoo myydä myös energian huoltonsa kokonaan. Myös viimeiset länsimaiset TVO:n reaktorit maahan pyrkivälle Venäläiselle ydinimperiumille. Joka ei tunnetusti välitä ainoastakaan ydinalan turvamääräyksestä jatkossakaan.

B/ Suomi myös näyttää selkeästi suunnittelevan jo irtaantumista myös EU:sta. Koska selvästi suunnittelee irtautuvansa siitä kokonaan Venäjältä JO maahamme Pyhäjoelle kutsutun miehitysvallan alaisuuteen!
-----------

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat