Pilasinko parisuhteeni??

Vierailija

Heips! 
Riitelimme poikaystäväni kanssa muutama päivä sitten, voin myöntää että tappelu johtui täysin minusta. Sanoin hänelle ilkeitä asioita mitään niistä tarkoittamatta. Olemme seurustelleet kohta vuoden ja kaikki on mennyt hyvin, lukuun ottamatta pieniä viime aikaisia sanaharkkoja.
Tämän viimeisimmän riidan jälkeen poikaystävästä tuli etäinen. Hän haluaa kuulemma miettiä rauhassa muutaman päivän suhteen jatkoa. Olen pyytänyt häneltä jo käytöstäni anteeksi parikin kertaa. Annanko hänen nyt siis miettiä asioita ilman yhteydenottoja kunnes hänestä kuuluu vai odotanko pari päivää ja kysysn sitten häneltä onko saanut mietittyä asioita? Mitä mieltä olette aikooko hän todella jättää minut vai vaatiiko vaan pientä hetkeä hengähtää? Inhottava tilanne, en todellakaan ole valmis menettämään häntä ja vieläpä oman typerän käytökseni takia.

 

Kommentit (1)

Vierailija

Omien mieskokemuksieni myötä vastaan suoraan ja rehellisesti. Ero tulossa. Kun mies "tarvitsee" aikaa, ei hän mieti suhdetta. Luultavammin vetää bisseä lähibaarissa ja opettelee elämään ilman sinua. On toki poikkeuksia. Jokaisen miehen kohdalla viikonloppu ilman toista on katastrofi ja bisse alkaa kiinnostaa enemmän kuin sinä itse. Deittailen varmaan vain keskenkasvuisia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat