Miten tälläsestä voi päästä yli?

Seuraa 
Liittynyt30.4.2015

Seurustelin yhden jätkän kanssa viime vuoden joulukuun asti. Kaikki oli tosi hyvin ja kaikkea ja hän sanoi kaikkea että hänellä on vahvan yhteenkuuluvuden tunne meistä, ja että oon liian hyvää ollaakseni totta sun muuta kaikkea tollasta. No, sitten tossa viime viikolla sanoi mulle, että meen hänen luokseen vasta perjantaina, että hän saa yhden päivän lisää pelata ettei sitten viikonloppuna pelaa. No mä sitten kysyin, että mikä siinä on ja hän sit et hänellä menee hermo jankutukseen päivästä, että tuut perjantaina. Ja kun sitten tokasin, että mulle on se päivä ihan sama niin häneltä tuli, että ei tarvii tulla ollenkaan.

Siitä sit alkoikin sellanen aika, että hänestä ei kuulunut mitään muutakun sit seuraavana päivänä ilmoitti vain, että on tämän viikonlopun itsekseen. Sitten hän ilmotti viikonlopun jälkeen, että miettii meidän suhdetta pidemmällä tähtäimellä. Sitten meni taas aikaa, ettei hänestä kuulunut mitään kunnes sitten muutama päivä sitten laittoi yöllä viestiä, pyyteli anteeksi ettei ollut ilmotellu mitään ja rupes selittämään, että on miettinyt asioita koska on kyllästynyt siihen kun kinastellaan pikkuasioista ja mä sitten kyselin että mitä voitais asialle tehdä mut ei tullu juuta eikä jaata. Kysyin häneltä sitten suoraan, että haluaako hän erota ja vastas sillon, että ei tiedä mitä haluaa, mutta ei halua menettää. 

Nukahdin siinä sitten kun keskustelu loppui siihen ja aamulla kun heräsin olin saanut viestin missä luki, että hänestä alkaa tuntuu siltä että meidän olis parempi olla kavereita vaan. No mä siinä sitte kyselin kaikkea ja menin pommittamaankin kun se on itellä huono tapa kun tollai tehdään että viestillä jätetään. Ymmärsin ensin eron syyksi sen pikkuasioista kinastelun, mutta sitten hän selittikin kaikkea, että hänestä harmi kyllä tuntuu siltä että en oo sille oikee vaikka oon mahtava nainen ja että olen hänelle tärkeä ja että hän ei haluaisi menettää mua vallan vaan yrittää olla kavereita, vaikka se saattaisi hänellä aiheuttaa vitutusta ja kaipausta siitä, että päästi mut menemään. Ja ansaitsen kuulemma sellaisen suhteen mikä ei ole jatkuvaa miettimistä ja pähkäilyä täynnä. 

Itestä tuntuu niin käsittämättömältä ja oudolta jotenkin koko juttu, kun kaikki kumminkin oli hyvin ja sano kaikkia tollasia juttuja ja kun hän kumminkin tunsi mut jo viime kesästä asti ja mä olin silloin jo kuulemma ollut kiinnostava.

Pitäiskö mun vaan antaa täysin olla kaikki ja vaan päästä tästä kaikesta yli ja ajatella, että kaikki oli lopullista jne? Vai pitäiskö mun tehdä jotain? 

Kommentit (3)

lauraknife
Seuraa 
Liittynyt20.5.2015

Joo anna mennä vaa!! Ittelläni kokemusta tosta tekstiviesti lopettamisesta ja se on TODELLA noloa, ainakin minun mielestä. Kertoo ihmisestä; ei uskalla sanoa asioita suoraan päin naamaa, turvautuu etäisyyteen ja sitten uskaltaa vasta sanoa sanottavas.

 

Älä jää ruikuttamaan vaan anna olla. Ihan oikeasti. Anna. Olla.

 

Löydät jonkun todella mukavan joka sanoo asiat suoraan ja muutenki ei ole noin "sekava" :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat