Kotona tienaaminen

Vierailija

Moikka, vinkkejä kotona tienaamiseen. Ei lastenhoitoa eikä puhelinmyyntiä niitä olen jo kokeillut tarpeeksi.tästä linkissä olevassa jutussa kehutaan sijoittamista, kannattaako sitä ummikkona lähteä kokeilemaan vaikka lainarahalla? mitä muita vaihtoehtoja minulla olisi?

Kommentit (2)

Vierailija

Tässä ohjeet kotona tienaamiseen tekemällä ihan oikeaa työtä, mutta teet töitä itselle ja jos olet taitava, voit kasvattaa siitä ihan ison firman etkä joudu kuuntelemaan ikävää pomoa joka päättää mitä sinun pitää tehdä ja miten. Innostusta ja englannintaitoa tarvitaan, mutta tässä ei ole mitään ihmeellistä, esim. Tanskassa ja Ruotsissa on todella muodikasta että nuoret naiset pyörittävät omaa verkkokauppaa. Lisäksi bloggailu ja FB on erinomaisia ilmaisia mainoskanavia joilla voit hankiia uusia asiakkaita.

Eli, mikset perustaisi verkkokauppaa ja alkaisi myymään kaikenlaista kivaa kännykkä- ja elektroniikka tavaraa tyyliin e-ville? Myisit kaikenlaista Kiinalaista halpatavaraa (samaa mitä ebay:ssa myydään) parhaimmillaan yli 90% katteella. Et tarvitse kuin tonnin pari rahaa, et tarvi omaa varastoa, ostat Kiinalaiselta halpatavaraa yhden kerrallaan ja myyt niitä 50-90% katteella suomalaisille jotka ei tajua niiden todellista hintaa tai osaa katella hintoja ebay:sta. Mainostat olevasi suomalaisten oma kauppa ja hinnat tehdashintoja ja kauppahan käy! Esimerkiksi e-ville kertoi lehtihaastattelussa että heillä on pian 2,5 miljoonan euron liikevaihto, viiden prosentin voitolla. Ja tämä kaikki myymällä Kiinalaisia halpakopiotavaroita tässä kerrotuilla tavoilla.

OpenCart / FreeCart on ilmainen verkkokauppaohjelmisto kotimaisilla maksutavoilla, tarjoa myös PayPal luotettavuuden vuoksi, lähes kaikki e-villen tuotteet voit ostaa käteisellä (yhden kerrallaan) parin korttelin alueelta Shenzhenin keskustasta tehtaiden omista myymälöistä (googlaa esim. Shenzhen Electronics Shopping), firman ja pankkitilin sille voit perustaa Hong Kongiin alle 1000 eurolla edes käymättä paikalla (googlaa Hong Kong corporation) ja Kiinan puolelle voi palkata ihmisiä postittamaan tuotteita, kk-palkka siellä alle 200 euroa.

Eli palkkaat Shenzhenin keskustaan Kiinalaisen joka päivittäin ostaa tilatut tuotteet käteisellä, pakkaa ja postittaa ne suoraan asiakkaille ja itse hoidat markkinointia arvostelusivuilla tietokoneeltasi ja vastailet asiakkaiden emaileihin. Etsit uusia tuotteita ebay:stä ja tarkkailet mitä uusia tuotteita ilmestyy e-ville . com sivuille. Tuotteiden postikulut Kiinasta Suomeen ovat lähes ilmaiset, shipping agentteja löytyy paljon. Jos tarvii käydä paikalla, lennot Hong Kongiin on alk. 300 euroa Aeroflotilla, Shenzheniin pääset HK:sta metrolla, rajalta viikon viisumi Kiinaan minuuteissa. Englannilla pärjää hyvin. Pientä uskallusta ja seikkalunhalua toki vaaditaan, mutta kaikki tässä mainittu on paljon helpompaa kuin mitä ensin luulisi. Alkupääomaa ja yrityksen perustamista Suomeen ei todellakaan tarvita, Suomessa sen tekeminen veisi vain kaiken aikasi. On täysin laillista perustaa yritys Hong Kongiin, kuka tahansa voi tehdä sen. Menekki tällaiselle tavaralle on taattu, katso vaikka mitä hintoja kännykän kuorista pyydetään kivajalkakaupoissa, kokoajan ilmestyy uusia kauppoja jotka myyvät näitä, sinulla olis vain hintaetu puolellasi kun sinulla ei olisi suuria kuluja.

Et välttämättä tarvitse toimistoa, vaan voit tehdä kotoa käsin tietokoneella kaiken. Markkinointi: kirjoittelet päivittäin netissä arvostelusivuille keksityillä nimillä erilaisia kehuja omasta kaupastasi ja hyökkäät agressiivisesti kaikkiin jotka uskaltavat arvostella hintojasi tai laatuasi. Tässä hommassa hyvät muistiinpanot ovat tärkeää olla ettei mene tarinat solmuun. Näin et joudu maksamaan mainonnasta yhtään mitään muuta kuin aikaasi. Voit toki ottaa ilmaiseen harjoitteluun opiskelijoita kirjoittelemaan näitä ja kopioimaan tuotekuvia ebay:sta sivullesi niin sinulle jää aikaa tärkeämpään. Mikset ottaisi harjoitteluun pari ulkomaista opiskelijaakin ja avaisi samantien kaupat useammalla eri kielellä? Muista mainostaa epämääräisiä asioita kuten mukava, mutkaton, suomalainen, reipas, reilu, rehellinen, luotettava, yms. asioita joita on vaikea kenenkään kumota. Kunnon toisto ja hokeminen että olet edullinen, super luotettava ja aina edullinen tuottaa tulosta pitkään harjoitettuna netin palstoilla. Googlaa e-ville ja katso mallia millä sivuilla "hintavertailevat" ja mene mukaan samoille sivustoille. Vertailusivut toki vertailevat ainoastaan maksaneiden firmojen tuotteita, mutta on helppo saada tuotteesi "ainoaksi" myyjäksi ja tekstin "halvin" sinne silloin. Suositeltavaa on myyjän ja maahantuojan vastuun välttelyn mahdollistamiseksi perustaa yritys Hong Kongiin. Näin et ole missään vastuussa tavarasi mahdollisesta myrkyllisyydestä tai vahingollisuudesta (googlaa mitä myrkkyjä usein löytyy Kiinalaisista halpatuotteista), vaan asiakkaasi on itse jos tilaa sinulta tuotteen Aasiasta. Samalla et ole mitenkään suomen tuotevastuun piirissä, helppoa rahaa siis ilman vastuuta.

Voit ottaa mallia e-villen tai fastlogi . fi:n tuotevalikoimasta, taattua on että e-ville on etsinyt myyvimmät ja parhaan katteen tuotteet pitkän kokemuksen kautta, linkkejä e-villen tuotteisiin ebay:ssa (eli mistä näet tuotteiden todellisen hintatason ja löydät siis samat tuotteet paikallisesti Shenzhenissä), löytyy täältä:

http://samahalvemmalla.webnode.com/naisille

Verkkokaupan pyörittäminen on helppoa mutta kurinalaista hommaa, periaatteessa kuka vain pystyy siihen. Jos heräsi kysymyksiä niin vastaan niihin mielelläni tänne.

Vierailija

Tuohon alkuperäiseen aloitukseen: Kyllä aika paljon vähemmällä rahalla pääset tekeen voittoa vaikka tuolla verkkokaupalla kuin että laitat rahojasi mihinkään epämäärisiin signaalijuttuihin, olihan meillä jo WinCapita, eikö ihmiset tosiaan opi mitään niistä? Tuohon verkkokauppajuttuun pääsee vähällä rahalla alkuun ja saa ns. oikeaa tuloa eikä ole minkään epämääräisen pyramidin arvoilla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat