Onko homon sopivaa olla kirkon jäsen?

Vierailija

Mielestäni kirkon jäsenen tulisi olla sopiva jäseneksi kirkon ajatusmaailman suhteen. Homoja ei katsota hyvällä esimerkiksi perussuomalaisten, kristillisdemokraattien tai kansallisen vastarinnan jäsenenä. Kyse on siitä että tällaisissa poliittisissa puolueissa tai liikkeissä vallitsee konservatiiviset arvot ja terve ajatusmaailma. Homot eivät kuulu yhtään sen paremmin kirkonkaan jäseniksi. Raamattu ja jopa Uusi Testamentti kieltää homouden.

1Kor.6:9 "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet"

Hepr.10:26-27 "Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi. Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat."

Kommentit (2)

Vierailija

Tietenkin homot saavat kuulua kirkkoon! :) Ne kristityt, jotka muuta ajattelevat, voisivat ajatella "what would Jesus do". Jeesuskin hengasi niiden kanssa, joita muu yhteiskunta hyljeksi. Homous on ihan luonnollinen ja Jumalan luoma asia. Samalla lailla homo on Jumalan kuva kuin muutkin ihmiset! Ja vaikka tuntisi, että homous olisi syntiä, niin ei ole meidän ihmisten asia tuomita toisia. Kukaan ei ole täydellinen, mutta ei se mitään! Hyväksytään toisemme sellaisina kuin olemme; rakkauden kaksoiskäsky on tähän hyvä ohjenuora <3 Aurinkoista kevättä kaikille mielipiteistä riippumatta :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat