Mistä aloittaa meikkaaminen?

Vierailija

En ole koskaan meikannut. En ole koskaan omistanut mitään muita meikkejä kuin peitepuikon ja puuterin, joita olen välillä käyttänyt peittämään virheitä ja ihon kiiltoa valokuvissa.

Haluaisin nyt opetella meikkaamaan, mutten tiedä, mistä aloittaa? Mitä kannattaisi hankkia ensimmäisenä ja mistä löytäisin helppoja ohjeita? Eniten minua kiinnostaa silmien meikkaaminen eikä niinkään ihon täydellinen tasaisuus (meikkivoiteet yms.). 

Kommentit (3)

-lalluu
Seuraa 
Liittynyt13.12.2011

Hyvä meikki lähtee aina pohjasta eli meikkivoiteesta, ja vaikka se ei nyt niin kiinnostaisikaan niin silmämeikki ilman pohjaa on aika ruman näkönen, joten kannattaa aloittaa ensin pohjasta eli rasvasta/pohjustajasta, meikkivoiteesta ja peitevoiteesta. Sitten kulmakynä, ripsari ja poskipuna on myös must-jutut meikissä :) 

Youtubessa ja blogeista löytyy vinkkejä meikkaamisesta ja hyvistä tuotteista. Ja muista ottaa selvää omasta ihotyypistäsi! :) 

uncontrolled
Seuraa 
Liittynyt26.9.2012

Kulmakarvat on tosi tärkeä osa meikkiä. Ohjeet "täydellisten" kulmien muotoiluun löytyy netistä ja lisäksi kannattaa ostaa kulmakynä millä on helppo tehdä oikeanlaiset kulmat. Silmämeikissä kannattaa opetella ripsivärin levityksen jälkeen siistin rajauksen teko sekä luomivärien oikeaoppinen häivyttäminen :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat