Viro/tallinna shoppailu!!

Vierailija

Kaikki tytöt, naiset, leidit, mitä ikinä ootte! Ootteko käyny virossa/tallinnassa? Kokemuksia? Ehdotuksia? 
Olisi tarkoitus tehdä mieheni kanssa pikku yllärireissu tallinnaan päiväksi pariksi mutta en tiedä kaupungista mitään! :o

Onko jotain hyviä ostospaikkoja? Kauppakeskuksia tms? (kyllä mieheni kestää shoppailut :D tykkää itsekkin hieman koska yleensä se on semmoista hauskaa pelleilyä, ei niinkään vakavaa)

Entä ruokapaikat? Pliis kertokaa paljon kaikkea!! :D

Kommentit (1)

Vierailija

Rocca al mare on iso ostoskeskus, sinne menee ilmaiset bussit (tai meni ainakin vielä keväällä) satamasta n. tunnin välein!  Samalla suunnalla on myös ostoskeskus Kristine, mutta jos aika on rajallinen, itse menisin Roccaan mielummin. Keskustassa tietty Viru keskus ja Rotermannin kauppakeskus on vähän syrjemmässä, mutta sieltä löytyy ne parhaat eli : Bershka, Pull and Bear ja Stradivarius. Itse kiertäisin kaukaa satamasta löytyvät Kaubamajat, Sadamarketit sun muut. Niissä lähinnä venäläisiä myymässä piraattikamaa... Mutta jos niitä etsii niin sitten tietty asia toinen :) Syömässä kannattaa käydä Vapianossa, 4e pasta oli ainakin vielä keväällä hyvää ja annos iso! Vapiano juurikin tuolla lähellä Rotermannia. Viru keskuksessa oli ainakin joskus ylhäällä semmoinen "punnitse-buffetti", tosi edullinen ja oli hyvää ruokaa.

 

Siinä nyt jotain vinkkejä, hyvää reissua!! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat