Kauneus kysely!

Seuraa 
Liittynyt18.12.2014

Moikka! :) Elikkäs mulla on tässä kysymyksiä mitkä jotku saattaa olla vähän tyhmiä, mutta vastailkaa! :)

1. Jos käytätte itseruskettavaa niin mitä merkkiä? Entä laitatteko sitä illalla ja menette aamulla suihkuun vai annatteko vain olla kauniin tummana ilman suihkua? Entä jos lähdette esim. baariin, niin kun käytte suihkussa ennen kun alatte laittautumaan nii laitatteko itseruskettavaakin ja bilevaatteet vaan siihen  päälle? (sori tyhmä kysymys mutta haluan tietää miten muut saa rusketuksen niin tummaks jos ne muka käy suihkussa pesemässä ylimääräisenkin pois:D)

2. Käytättekö normia kosmetiikkaa vai luonnonkosmetiikkaa?

3. Onko teillä yhtään finnejä/muita pieniä näppyjä naamassa? Miten hoidatte pois jos on?

Kommentit (3)

katariiinak
Seuraa 
Liittynyt16.6.2014

1. En käytä. Itsellä ei riitä kärsivällisyys tarpeeksi tasaiseen levittämiseen.

2. Normi.

3. Sain aknen mini-pillereistä. Söin antibiootti kuurin, joka auttoi paljon. Sen lopetettuani finnit kuitenkin palasivat, mutten voi uusia kuuria sen aiheuttaman trombosytopenian takia. Toivon, että saamani antibioottivoide Skinoren auttaa asiaan :)

-lalluu
Seuraa 
Liittynyt13.12.2011

1. En käytä ja samasta syystä kuin katariiinak :D 

2. Normikosmetiikkaa, mutta luonnonkosmetiikkaa jos olisi siihen varaa.

3. Ei tällä hetkellä juurikaan ole, koska on kuiva iho. Jos joskus jotain sitkeitä finnejä tulee nii hammastahnaa yöksi. Mustapäät hoidan Nivean mustapäälapuilla.

uncontrolled
Seuraa 
Liittynyt26.9.2012

1. Käytän Kicksin omaa voidemaista itseruskettavaa aamuin illoin ja käyn aina aamuisin suihkussa. Jos oon lähdössä juhlimaa  niin alotan itseruskettavan levityksen pari päivää ennen baari iltaa, levitän koko kropalle kerran illassa ja viimeisen kerran muutama tunti ennen illan aloitusta. Pari vuotta sitten ihannoin todella tummaa ihonväriä ja sain samalla itseruskettavalla sen aikaiseksi, ja todella tasaisesti. Nykyään osaan hieman hallita sen käyttöä :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat