Miehen puolelta pelkkää pelleilyä?

Seuraa 
Liittynyt15.11.2014

Noh, varsinaisesti tätä en ole koskaan oikeastaan tavannut..muuta kuin näin videopuheluiden merkeissä. Meidän välit kaveruudesta on pikkuhiljaa lämmenneet.

Mies on puhunut erittäin paljon roikkuvasta eksästään, puhuttiin hänestä jo vuosi sitten..heillä on pitkä historia takana mutta miehen muutettua ulkomaille opiskeluiden perässä (on siellä vieläkin) on pettänyt häntä usemman kertaa.
Joten mies jätti. Palasivat takaisin yhteen mutta lopettivat suhteen taas.

Kertonut kuulumisiaan eksästä että tämä nainen on tulossa opiskeluiden perässä samaan maahan.
Kertoi että aikoo auttaa häntä jos tarvitsee apua käytännön asioissa ja pitää suhteen kaverillisena.
Samalla kertoi myös että eksän sisko on myös ollut yhteydessä häneen jne.

Siis eihän tässä mitään mutta en varsinaisesti kysynyt tai halunnut tietää mutta mies jostain syystä kokee velvollisuudeksi kertoa mitä eksän kanssa tapahtuu..
samalla flirttailee minulle ja on ehkä tulossa suomeen piakkoin ja haluaisi tavata.

Mutta tosiaan tuo eksä juttu epäilyttää. On kertonut liiankin yksityiskohtaisesti kaikesta, aivan kuin mistään muusta ei juttua tulisi, vaikka siis kyllä jutellaan paljon muustakin.

Voisiko kuitenkin olla että miehellä on jotain tunteita tätä eksää kohtaan ja kun näkevät taas niin mistähän sitä tietää jos siitä taas syntyy jotain.

Pitäisikö minun lopettaa koko yhteydenpito mieheen?

Eksä kuulemma ottaa häneen 1-3 viikon välein yhteyttä ollessaan yksinäinen ja kännissä. Ja ettei heidän välillään ole enää hänen omien sanojensa mukaan mitään.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat