Oikomishoitoon yhden vinon hampaan takia?

Seuraa 
Liittynyt19.10.2014

Hammasrivistöäni vaivaa yksi joukkoon kuulumaton yksilö. Hymyni on mielestäni muuten lähellä täydellistä, mutta tämä yksi (kulma)hammas tekee kokonaisuudesta epäsymmetrisen ja vinksahtaneen.

Vino hammas juontaa juurensa ala-asteelle asti, jolloin minulla oli raudat, koska tämä hammas ei mahtunut rivistöön ollenkaan. Oikomiskojeita pidettiin kuitenkin vain vajaa puoli vuotta (liian vähän, fakin kunnallinen!) - hammas mahtui kyllä sen jälkeen riviin, muttei ehtinyt löytää siitä täysin paikkaansa. Tuon yhden vinon takia pihtaan usein hymyäni enkä tahdo varsinkaan kuvissa hymyillä hammashymyä. Ja vaikka hymyilisin suu kiinni, hammas pilkistää huulten raosta silti.

Olisiko teidän mielestä täysin turhamaista maksaa maltaita ja mennä oiotuttamaan hammas sille kuuluvalle paikalle nyt, 20-vuotiaana? Haitta on siis todellakin vain esteettinen, purennassani ei ole hammaslääkäreiden mukaan mitään vikaa. Onko teillä itsellänne kokemusta aikuisiän oikomishoidosta ja tuliko se kuinka kalliiksi yksityisellä?

 

Tässä vielä muutama havainnollistava kuva:

http://tinypic.com/r/20axnw8/8

http://tinypic.com/r/2j64i7r/8

http://tinypic.com/r/2ijn2no/8

Kommentit (1)

lottiz
Seuraa 
Liittynyt18.5.2009

Itellä lähes sama ongelma, yks vino hammas just samassa kohassa! Varasin viime viikolla hammaslääkäriin ajan paikkaukseen. Tossa linkissä vähän tietoa siit paikkauksesta, ite en halunnu mennä oikomishoitoihin ne tais olla tosi kalliita eikä muutenkaa kauheesti houkuttanu semmonen, nii tää oli mun mielest hyvä, helppo ja suht halpa vaihtoehto! googlettamallaki löytyy paljo tietoo tosta cerec paikkauksest

http://www.ogelinhammas.fi/hammaslaakaripalvelut/keraaminen-paikka.html

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat