Kertokaa teidän kokemukset nettideittailuista (suomi24, match.com jne..)

Seuraa 
Liittynyt2.9.2012

Kertokaa teidän kokemuksia, niin hyviä että huonojakin! onko vastassa ollut hirvityksiä, huijareita vai kenties ihania ihmisiä? 

 

Kannattaako nettideittailu vai ei? 

Kommentit (3)

Nemoooo
Seuraa 
Liittynyt31.8.2014

Kyllä kannattaa! Itselleni ei ole tullut vastaan ketään hirvityksiä, vaan päinvastoin oikein mukavia ja asiallisia tyyppejä, joihin en varmasti olisi muuten törmännyt. Toki "pohjatyö" kannattaa tehdä huolella eli kirjoitella jonkin verran ennen tapaamisen sopimista ja vaihtaa kuvat. Jos ulkonäkö miellyttää ja tyyppi vaikuttaa fiksulta yhteydenpitäjältä, tuskin hän mitenkään kauheaksi livenäkään paljastuu :) 

Makemyday
Seuraa 
Liittynyt23.9.2014

Menin itse aluksi ihan läpällä kokeilemaan. En uskonut sieltä löytyvän ketään tai mitään (suomi24) ja olinkin lähinnä katselemassa, joskus vastailin minulle tulleisiin viesteihin. Sitten jossain kohtaa vaan päätin päivittää profiiliini oikeita tietoja ja aloin ottamaan yhteyttä kiinnostaviin miehiin. Osan kanssa juttelin enemmän, osan vähemmän. Vastaan tuli myös ällöttäviä tapauksia ja suoria seksiä rahasta -pyyntöjä, mutta ne on helppo ignoorata. Lopulta päädyin juttelemaan yhä pidempään ja pidempään saman miehen kanssa ja muut kirjoittelut siinä jäi. Sovittiin tapaaminen, nähtiin, ihastuttiin enemmän ja nyt seurustellaan. Eli sieltä voi todellakin löytää ihan tavallisia miehiä. Oma löytöni ainakin on ihan todellinen löytö. <3 :)

Eli järkeä kehiin eli vähän miettii, kelle vastaa jne. niin ehdottomasti kannattaa edes kokeilla avoimin mielin! Oma käsitykseni nettideittailusta ainakin muuttui ihan täysin tämän miehen tapaamisen jälkeen.

tziw
Seuraa 
Liittynyt27.9.2014

Ite menin Suomi24 treffeihin myös lähinnä kokeilumielessä (kevät 2010), mutta aika nopeesti sieltä kymmenkunta mukavaa kirjottelukaverii löyty. Jokusen näistä tapasin ihan livenä, ja kaikki oli ihan fiksuja tapauksia. Sitä mitä sano olevansakkin. Sitten kumminkin turhauduin koko paikkaan ja poistin profiilin, koska kaikki miehet ketä tapasin, oli enemmänki kategoriaa "mukavaa seuraa" kun "jalat alta vievä hurmuri".

Saman kesän lopulla päätin koittaa vielä, koska kokemukset oli kuitenki pelkästään positiivisia. Sillon sain enemmän seksiehotuksia kun keväällä, mutta ne oli helppo jättää omaan arvoosa. Ja nopeesti sieltä erottukin mies, jonka kanssa nykysin oon kihloissa. Tän takia en voi, kun suositella nettitreffejä muillekkin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat