Kommentit (11)

Vierailija

Haluaisin jutun tilanteesta, jossa poikaystävän paras kaveri on nainen ja tämä nainen inhoaa sinua. En tiedä kuinka paljon tällaisia tilanteita on muilla pareilla, mutta olisi kiva kuulla miten niistä selvitään ja miten poikaystävä onnistuu pitämään välit sekä tyttöystävään että parhaaseen kaveriinsa hyvinä jos naisten välillä on riitaa. Meinaa mennä hermo ja haluaisin päästä lukemaan muiden kokemuksia ;-) 

Vierailija

Olisi mielenkiintoista lukea sellaisesta aiheesta, joka käsittelee kumppanin sukua. Miten soluttautua mukavasti poikaystävän lähipiiriin ja tulla hyväksytyksi ja sitä rataa. Ja miten sukulaiset suhtautuvat ja tietysti Cosmon kuuluisia vinkkejä sukutapahtumiin!!  

Vierailija

Kohta on taas syksy ja monella alkaa opiskelut tai työt. Olisi kiva jos olisi kirjoitus siitä miten saada motivaatiota opiskeluun/ töihin kun arki painaa päälle. Esimerkiksi luettelo erillaisista voimaa antavista harrastuksista tai muista mitä voi vapaa ajalla tehdä yksin tai ystävien kanssa. Vinkkejä miten viihtyä uudessa koulussa, työpaikassa yms. :-)

Vierailija

Ei tarvitse mielyyttää sukua,antaa olla jokaisen niinkuin on!Jokainen elää niinkuin haluaa.Ei siihen suvun mielipidettä tarvitä,eikä mielyttää.Jos ei kelpaa,parempi pysyä "kaukana"!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat