Kommentit (13)

Vierailija

Treenaan lähes samalla tavalla kuin talvella. Käyn spinning, pump sekä kuntonyrkkeilytunneilla sekä treenaan puolimaratoniin. Tosin enemmän tulee skippailtua treenejä krapulan tai auringon tähden kuin talvisin.

Vierailija

Salillakäynti muuttuu kesällä kahdeksi-kolmeksi kertaan vkossa. Myös kotona voi tehdä liikkeitä joissa vastuksena toimii oma keho, etenkin kaikenmaailman vatsaliikkeet vääntyvät kivemmin kotosalla!

Vierailija

Salille uskaltaudun lähinnä aamuisin tai huonolla säällä, muuten pyrin toteuttamaan treenit ulkosalla. Juokseminen lisääntyy ja yritän tehdä treeneistä hauskempia esimerkiksi valitsemalla lajiksi rantalentistä hyvällä porukalla tai joogaamalla mökillä laiturinnokassa. 

Vierailija

Normaalisti kesällä ulkotreenit lisääntyy; juoksua, pyörälenkkejä, kahvakuulailua. Aamuisin on kiva käydä salilla ja myöhemmin töiden jälkeen voi rentoutua ja nauttia. Tänä kesänä teen kaiken polven ehdoilla, koska polvi meni sijoiltaan alkukeväästä. No... ensi kesänä sitten

Vierailija

Samalla tavalla, en mitenkään löysäile. Käyn enimmäksen ryhmäliikunnoissa ja lenkkeilen aamuisin, kun ei ole vielä liian kuuma. Lisäksi kesällä tulee aika paljon hyötyliikuntaa.

Vierailija

Tarkoitus aina olisi treenata yhtä ahkerasti kuin talvellakin, mutta kesäisin kummasti aurinkoinen päivä saattaa saada muita suunnitelmia kuin sisällä salilla rehkimisen. Lenkillä on mukavampi käydä kesällä kuin, mutta nurmikolla makoilu on kesällä vieläkin mukavampaa! Syksymmällä sitten ;)

Vierailija

Lisään hyötyliikuntaa pyöräilemällä töihin sekä rannalle. Iltaisin ja pilvisinä päivinä lähden salille tai ryhmäliikuntatunneille, mutta hellepäivinä liikun mielummin rannalla beachvolleyta pelaillen. Salitreenin vaihtuessa aerobiseksi paino on tipahtanut kuin itsestään ja kesäkuntokin alkaa jo kuoriutua.

Vierailija

En juuri mitenkään, paitsi kävelyllä tulee tietty hyvillä ilmoilla käytyä. Mikäs onkaan käydessä, kun aurinko porottaa. Käyn talviaikaan tanssillisen voimistelun treeneissä, jonka harjoituksia teen joskus kesällä kotona. Kirjoitan aiheeseen liittyen blogiakin. Kirjoitan myös muista aiheista. Käykääs muuten katsomassa: http://tanssitytto.wordpress.com

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat