Ongelmana exä

Seuraa 
Liittynyt19.4.2014

Kaipaisin apua, sillä olen nyt niin sekava omien tunteideni kanssa etten ymmärrä.

Poikaystävä jätti minut tosiaan helmikuussa, ero tuli täysin puun takaa. Olin pahemmin rikki kuin koskaan, olimmehan yhdessä yli 2,5vuotta. Samaa aikaa oli myös miehellä intti kesken ja suhteessa oli ollut pientä riiteyä hetken aikaa juuri vähän näkemisen ja raskaan arjen takia. Eron syynä kuulemman ahdistus, eikä kyennyt enään olemaan suhteessa. Kaipasi kai vapautta. Sovimme olevamme ystäviä.

Ystävyys oli sekavaa, näimme n. kerran viikossa kun mies tuli lomille. Ystävyydestä muodostui seksisuhde. Välillä myös riitelimme ja ja lopetimme seksinkin. Aina kuitenkin sovittiin ja taas nähtiin ja näin. Koko aikana mies on myös jatkuvasti viestitellyt kauheasti ja olemme voineet jutella lähes kaikesta.

Nyt pari viikkoa sitten vietimme ihanan viikonlopun yhteisen harrastuksen parissa kaveriporukalla. Aikaisemmin mies ei julkisesti halunnut kanssani olla liian läheinen, mutta tuolloin hakeutui seuraani, juttei paljon kanssani ja halusi nukkua vieressäni. Siitäkös vasta viestittely alkoikin. Saatoimme viestitellä aamusta iltaan ihan kaikesta mitä teimme ja kunhan höpöttelimme. Olin onnellinen, ensimmäisen kerran tuntui kuin olisimme olleet samalla aaltopituudella ja kumpikin ollut tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen. Olimme sopineet jo aikaisemmin että näemme kun mies pääsee intistä vihdoin vuoden jälkeen kokonaan pois. Molemmille oli myös selvää että haluaa seksiä. Kaiken piti olla hyvin,

Eilen kun vihdoin näin miehen oli aikaa vain reilu tunti. Seksi oli perus hyvää ja oli hauska jutella yhdessä. Mies lähti siitä jatkamaan kavereillensa juhlimaan intin päättymistä. Sovimme että haen miehen ja vien yöllä kotiin. Vihjailimme että voitaisiin vielä yöllä harrastaa villiä autoseksiä, kun mies sanoi olevansa aika villillä tuulella. Yöllä kuitenkin tuli viesti 2 aikaa ettei tarvitsekkaan kyytiä. Kyselin ja ihmettelin mutta vastausta en saanut ennen aamua. Mies ilmoitti löytäneensä yöseuraa eikä ymmärrettävästi halunnut eksää kuskaamaan heitä miehen luo. Tämä oli miehen ensimmäinen pano ikinä kenenkään muun kuin minun kanssa. Kolahti jonkin verran.

Tänään juttelin aisasta viestein miehen kanssa. Olo muuttui paskemmaksi. Kysyin miten kaikki vaikuttaa väleihimme. Mies ilmoitti meidän olleen vain ystäviä, mutta voisimme kuulemman jatkaa seksiä. Loukkaannuin koska mies ei suostu ikinä jäämään kanssani yöksi ja seksin jälkeen on aina kauhea kiire kotiin tai saada mut pois. Huomautin miehelle etten aio jäädä miksikään toiseksi naiseksi jota voi panna jos parempaa ei löydy. Se iski miehen sanattomaksi, kai se itekkin tajus että epäreilua kohdella yhden yön juttuja paremmin kun mua. Myönsi ottavansa mielummin vieraan kuin mut jos saa valita panoseuransa jne.

Olenko kohtuuton kun loukkaannun tästä. Mies on kuitenkin vaikuttanut niin innostuneelta minusta jatkuvalla viestittelyllä ja ollaan puhuttu kuinka kiva kun on tulossa paljon yhteistä tekemistä jne. En olettanutkaan tämän mihinkään seurusteuun johtavan takaisin mutta jos mun kanssa säätää mutta käyttytyykin sitten noin ei se tunnu reilulta. Mitä teen jatkossa, olen ihan hukassa?? Auttakaa!

ps. täältä voi lueskella tarkemmin omia fiiliksiäni mitä parin viime kuukauden aikana ollut. http://oikee.blogspot.fi/

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat