Missä teit sen? Mikä on paras seksimuistosi kesältä?

Kommentit (15)

Vierailija

Viime kesä. Lammen rannalla, yleisellä uimarannalla, jossa yleensä otan aurinkoa. Aivan uskomattoman komean ja mukavan miehen kanssa, johon olen aina tuntenut voimakasta vetoa ja kenen kanssa on vuosia ollut pientä säpinää, mutta nykyisin hän asuu eri kaupungissa. Olimme olleet yhdessä puistossa juomassa viiniä, sen jälkeen menimme baariin tanssimaan ja eihän hyvää iltaa voi kesken jättää - tulimme kahdestaan rannalle yöuinnille. Uimme tietysti alasti, ja heti kun saimme vaatteet pois asiat johtivat kovin pian toiseen :D Elämäni romanttisimpia upeimpia hetkiä kun rakastelimme siinä lammen rannalla, vedessä :D makasin rantamatalikossa ja aallot hyväilivät minua samalla.. Se oli ihanaaaaa :D Asuin miltei uimarannan vieressä ja puin vain alusvaatteen päälleni kotimatkalle ja tanssahdeltiin kumpikin puhelimesta tulevan musiikin tahdissa ja mies otti minusta pari kuvaa kun onneni kukkuloilla taivalsin kotiin :D mies tuli luokseni yöksi, menimme vielä vaahtokylpyyn kylpyammeeseeni, kuuntelemaan musiikkia. Tämän jälkeen otin vielä hierontaöljyn esiin ja hieroin lattialla miehen hartiat.. Silloin mies huokaisi että JOS JOSKUS menee naimisiin niin menee mun kanssa! :D Ja että se ilta oli upeimpia juttuja mitä on kokenut.. Oh. Enpä voi koskaan tuota unohtaa. Taivaallista. :D -Elina-

Vierailija

Raaseporin linnan raunioissa Italialaisen ystävän kanssa illalla kun kaikki muut olivat jo häipyneet paikalta, oli kyllä sen verran upea kokemus, ettei ikinä unohdu!

Vierailija

Menimme poikaystäväni vanhempien järvenrantamökille seurusteltuamme noin puoli vuotta. Poikaystäväni työnsi soutuveneen vesille ja soudimme pienen järven keskelle. Siellä rakastelimme veneen istuimella, istuin päällä ja annoin toisen nauttia. Sain poikaystäväni niin nautintoon, ettei hän edes välittänyt kantautuuko hänen ääntelynsä rannassa uiville perheenjäsenille asti. Se on yksi parhaimmista kesämuistoista mitä kesä tuo mieleen, eikä loppua ole näkyvissä vastaaville kokemuksille.

Vierailija

Viime kesänä poikaystävän kanssa mentiin näköalapaikalla sijaitsevalle levähdyspaikalle, ison tien varressa. Siinä autoa vasten sitten vain, oman jännityksensä toi ne muutamat autot, jotka ajoivat ohi, mutta tuskin tajusivat mitään, kun oli auto suojaamassa. ;)

Vierailija

Olimme mökkeilemässä miehen suvun omistamalla saarella, jossa saunoimme, lekottelimme rannalla, grillailimme ja nautimme toisistamme. Kerran aurinkoa ottaessamme mies intoutui suutelemaan niin kiihkeästi, että pian jo harrastimmekin seksiä rantakalliolla. Uskomattoman ihanaa!

Vierailija

Olimme eronneet avopuolisoni kanssa keväällä, mutta kummallakin oli suuria tunteita toisiamme kohtaan, joten vietimme kesällä paljon aikaa yhdessä. Eräänä heinäkuisena yönä olimme keskellä ei mitään järven rannalla ja päädyimme järveen harrastamaan seksiä ja sen jälkeen jatkoimme nautintoa vielä auton etupenkillä. Aurinko laski järveen ja kaikkialla tuoksui kesä. Tuota yötä miettiessä ei voi kun hymyillä. 

Vierailija

Erään kerrostalon pihalla olevassa isossa pensaassa. Olimme poikaystäväni kanssa juuri riidelleet kovasti ja oli sovintoseksin aika joten paremman paikan puutteessa päädyimme sinne oksien sekaan. Oli kyllä unohtumaton kokemus.

Vierailija

Sinä kesänä kun täytin kahdeksantoista tapasin ihanan ja komean miehen joka kovasti halusi minua. Olin otettu ja päätimme tavata kaveriporukalla puistossa ja siitä sitten livahdimme kaksin kesäteatterin lavasteille. Juttelimme niitä näitä kunnes kumpikaan ei voinut vastustaa välillämme olevaa seksuaalista jännitettä. Ja silloin se tapahtui. Asia, jota en koskaan unohda, eikä hänkään. Tunsin silloin itseni ensimmäistä kertaa naiseksi.

Vierailija

Oli kuuma kesäilta,treffasimme "salarakkaani" kanssa erään järven rannalla auringonlaskun aikaan iltauinnilla ;) .Söimme pientä ilta-piknikkiä ja lähdimme uimaan auringonsiltaan. Mielettömän ihana hetki kun kultani otti minut erään kaislapuskan suojassa halaukseen ja lopulta otti myös minutkin.

Menimme takaisin rantaan ja olimme kuin mitään ei olisi tapahtunut..Kuivattiin vielä pukukopissa toisemme.

Jatkoimme auringonlaskun katsomista(oli varmaankin jo laskenut tässä vaiheessa),mutta ainakin suuntasimme katseemme samaan suuntaan .

 

Se oli niin ihana hetki että muistelen sitä ja pitkään

Vierailija

Olimme muutama vuosi sitten viikonlopun silloisen poikaystäväni äidin luona maalla. Kun anoppi lähti hoitamaan asioita kaupunkiin jäimme ottamaan ulos aurinkoa. Ei mennyt kauaa kun rakastelimme nurmikolla anopin etupihalla. Onneksi naapureita ei ollut lähellä ;) Illalla himon yllätteässä lähdimme iltakävelylle läheiselle grillikatokselle ja harrastimme seksiä grillikatoksen pöydällä. Ikimuistoinen viikonloppu..

Vierailija

Ei mitään muistikuvaa!Kai sitä oli niin sekaisin,mutta ei tosiaan tule mieleen ja ehkä on parempikin.Mennyt,mikä mennyt!Kai se oli sitten niin järkyttävä kokemus tai olinko muissa maailmoissa?Ei ainakaan mitään traumoja jäänyt,mutta ei tee kyllä pahemmin mielikään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat