Mies kaipaa apua kaikilta tytöiltä ja naisilta

Seuraa 
Liittynyt14.3.2014

Hei kaikki tytöt ja naiset. Saisinko varastaa teiltä muutaman minuutin kysyäkseni teidän reaktiota erääseen asiaan?

Tapasin vähän aikaa sitten maailman suloisimman ja ihanimman tytön. Olen niin korvia myöten rakastunut että teen mitä tahansa meidän suhteemme eteen. Tyttö asuu valitettavasti Norjassa ja minä pääkaupunkiseudulla, joten välimatka on harmittavan pitkä.

Romanttisena miehenä halusin yllättää hänet jollain erilaisella tavalla, ja keksin tehdä youtubeen videon. En ole vielä uskaltanut lähettää tälle tytölle linkkiä videoon, koska pelkään miten se reagoi siihen. Olemme vitsailleet hieman naimisiin menolla, joten uskalsin aloittaa videon sillä. Videon eka puolisko kertoo siitä miltä meidän elämä voisi näyttää, ja toinen puolisko näyttää miten asiat on tällä hetkellä. Rakkaus on molemminpuoleista, mutta välimatka tekee sen että tyttö ei halua suhdetta juuri nyt. Mutta minulla on aikaa odottaa!

Mikä on sinun ajatuksesi tämän videon jälkeen? Kuvittele itsesi tämän 21 vuotiaan tytön tilalle. Mikä on ensimmäinen reaktio? Kiitos etukäteen vastanneille. Terveisin Sebastian

http://www.youtube.com/watch?v=FZgS5NoHpwE

Kommentit (2)

sebastian in luv
Seuraa 
Liittynyt14.3.2014

Rauhassa, rauhassa, älkää tönikö. Ei kaikki samaan aikaan :D

 

Niinhän siinä kävi, että joskus täytyy vaan ottaa pieni riski, ja katsoa mitä se antaa. Jos olisin jäänyt pohtimaan pitkäksi aikaa asiaa, olisi ehkä joku toinen ehtinyt osoittaa paremmalla tavalla rakkaudenosoituksia. Sain paljon neuvoja ja apua monelta eri foorumilta, mutta loppujen lopuksi video pysyi samana, ja ainoastaan turhat tekstit poistuivat videosta. Muutamat kommentit olivat melko ratkaisevia päätöksessä.

 

Sain monia hyviä kommentteja, mutta yksi melkein kaikista paras oli kaikista lyhyin: "just do it" kuvastaa aika hyvin päätöstä, ja niin siinä kävi että sen vain tein, ja linkki meni eteenpäin, tosin hieman eri tavalla kuin aluksi oli tarkoitus. Yksi ihanan naisen kommentti toisella foorumilla oli kaikista kannustavin. Hän kertoi omasta kaukosuhteestaan vuosia sitten jolloin ei vielä internettiä ollut, ja hän sanoi että jos tällainen mahdollisuus on niin se pitää hyödyntää. Tämä 50+ nainen kirjoitti näin:

 

"Ensimmäinen ajatukseni videosta oli, että olipa se ihana. Jokainen nainen varmasti haluaisi tälläisen rakkaudentunnustuksen. Jos tyttö tuntee samoin sinua kohtaan, niin mikä estää lähettämästä videota. Ainakin sen katsottuaan tyttö joutuisi ajattelemaan asiaa ja sen sanomaa. Kokeile rohkeasti, jollei se ota niin ei annakaan- sanotaan. Osaan asettua asemaasi, sillä tiedän miltä tuntuu kun rakas on kaukana, toisessa maassa. Itse elin sitä aikaa vielä kun tietotekniikka ei ollut tälläistä kuin nykyään. Oli jatkuva ikävä ja epävarmuus tulevasta. Puhelinlaskut olivat huikeita ja kirjeet kulkivat. Jos olisi ollut tälläinen mahdollisuus kuin sinulla nyt on olisin tarttunut siihen. Onnea sinulle ja tytöllesi tulevaisuuteen. Pidän peukkuja sinulle!"

 

Yksi nuori nainen oli kirjoittanut sellaisen kommentin joka muutti suunnitelmaa samantien. Hän ehdotti että mielummin lähettäisin fazerin sinistä postissa. Onhan se näin että nainen tietää mitä toinen nainen haluaa, siksi lähdinkin kyselemään mielipiteitä. Suurin mahdollinen kiitos sinulle tästä ideasta. Toivon että sinun rakkaasi tekee sinulle jotain vastaavaa. Mieletön idea joka oli helppo toteuttaa.

 

Alkuviikosta lähti matkaan pikakuriirilla pikkuinen paketti. Paketissa oli fazerin sinistä, yksi pieni punainen ruusu, "taiteellinen" ammattikuvaajan ottama alaston kuva minusta (koska olemme tavanneet tämän asian yhteydessä), sekä kuvan takapuolella linkki youtube vidoon.

 

Nainen odotti pakettia verkkokaupasta, ja sattui osumaan täydellisesti ajankohta omalle lähetykselle. Hän luuli avaavansa jotain ihan muuta. Hän oli ensin meinannut pudota tuolilta, sen jälkeen kai sydän oli meinannut pysähtyä, ja lopuksi oli itkenyt ja nauranut samaan aikaan. Videon hän oli katsonut kymmenen kertaa peräkkäin, ja ellei valehtele suoraan päin näköä niin oli melko otettu. Hän sanoi ettei kukaan ole niin kaunista hänelle koskaan tehnyt, ja kyllä hän taisi oikeasti sitä tarkoittaa. Video oli lällyä ja siirappia, mutta kun se oikealle henkilölle osuu, niin taitaa olla ihan oikea naru mistä vetää.

 

Sekoitus romantiikkaa ja hieman rajumpaa näyttäisi siis olleen ihan toimiva ratkaisu. Tästä on hyvä jatkaa, ja nyt on yksi askel otettu oikeaan suuntaan. Taitaa tällainen "tuhma romanttinen" mies olla nyt ykkössijalla. Suunnittelua vaille, mutta ei tuolla tällä hetkellä ainakaan norjalaset miehet ole enää mielessä. Eipä kai tuolla Norjassa olisi hullumpaa asustella? :)

 

Pahoittelen suomalaiset naiset. Olette ihania, mutta Norjalainen vei voiton. Toivottavasti te sinkkunaiset saatte joku päivä vastaavanlaista joltain. Ja te joilla on jo miehet, pitäkää heistä kiinni! Minä poistun nyt täältä yhtä nopasti kun tulinkin. Kiitos ja kumarrus!!

lulla433
Seuraa 
Liittynyt24.4.2014

A I V A N  T A J U T T O M A N ihanasti tehty toi kaikki! Onnen tyttö se Ann! :) Paljon tsemppiä teille! :) Noin sen kuuluuki mennä, seuraat tunteitas j toimit sen mukaan, sitte ei auta enää ku toivoa että toinen tuntee samoin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat