Poikaystäväni omituisin

Vierailija

Oon seurustellut puoli vuotta pari vuotta nuoremman miehen (24) kanssa ja meillä on mennyt tähän asti kuin elokuvissa. Hän on rauhallinen herrasmies, joka osaa ja jaksaa keskustella kanssani. Hän saa minut aina hyvälle tuulelle ja on kovin luotettavan oloinenki niin hellä ja miehekäs samalla. 

Suutelimme sohvalla telkkarin pauhatessa sohvalla. Siinä nopsaa heitin häneltä paidan ja housut pois. Huomasin hänellä olevan pienet miesten stringit! Olin jo kerran kuvitellut nähneeni stringit hänen pyykkinarullaan mutta silloin vain ohitin asian ajattelemalla niiden olevan kuivumassa mytyssä olevat tavalliset alushousut. On hänelle tosi komea kroppa ja kaverini sanoin hänellä on "makoisa peppu"

Jotkut tällaiset hirvitykset http://www.skiviez.com/media/images/catalog/products/joesnyder/6308421Z-royal%20blue-2.jpg

Tuumisin ystäväni kanssa tuollaisten käytön olevan epänormaalia ja samalla totesimme meidän mielestä tuollaisten olevan tosi ällö koska muidenkin siis kaikkien muidenkin naisten mielesät ne ovat kuvottavat parhaallakin komistuksella. Onko ero ainoa ratkaisu vai mitä tuumitte?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

aloittaja voi katsoa miten kannattaa toimia kahdesta seuraavasta vastauksesta, minkä on saanut. maailman rumimpia kuvia. nuo yllä olevat.

Vierailija

olemme kaikki muutkin naiset samaa mieltä. ei yhtään positiivista kommenttia vain negatiivisia. päätelmä: jos mies tuollaisia käyttää niin hus.

Vierailija
Vierailija

Haha, tämä on kyllä hauska trollaus :D

Mä miettisin samaa et noi kaks seuraavaa viestiä missä on linkit olis trollauksia. ei kukaan noista tykkää ja eikä kyl miehet tollasia käytä. vaikka niitä on myynnis, ei kai. :P

 

Vierailija

Täällä ilmoittautuu stringejä käyttävä mies. Olen tavallinen 30-vuotias lakimies. Miksi en käyttäisi, sillä ne ovat mukavat ja huomaamattomat. Ulkonaisestikaan ne eivät mielestäni ole päällä törkeät sillä olen urheillut vartaloni suhteellisen lihaksikkaaksi ja tiukaksi. En vartaloani silti missään esittele. Pyydän anteeksi häiriöstä! :)

Vierailija

Aaargh! Mä lopetan tähän paikkaan stringien käytön. Sen verran kovaa palautetta tulee ja eikä eriäviä mielipiteitä. Itse olen uskaltanut tähän asti käyttää, koska omasta mielestäni minulla on sopiva perse siihen. Säbä, sali ja nuori ikäni (27) eivät siis riitä. Heitän neljät stringini roskiin. :)

Vierailija

Tuijotin työkaverimiehen hyvää peppua. Käyttää aina hyvin istuvia puvunhousuja, mutta huomasin selvästi stringirajat. Hyi helv.. Kunnioitus loppui siihen paikkaan..

Vierailija

Mä voin mielelläni ottaa teidän miehet, jos niillä on huippukehot ja -peput. Treenatun miehen timmiin ja pyöreään peppuun sopii paremmin stringit kuin suurimmalle osalle naisista. Musta se on vaan sulosta jos miehellä on stringit ja peppu näkyy silloin hyvin ja seksikästä se on. =)

Vierailija

En tiedä kuka täällä pelleilee tai mitä.

Kyllä minä käytän miesten stringejä juoksutrikoiden alla ja joskus muutenkin arjessa. Juostessa erinomaiset juoksutrikoiden alla, kesäkuumalla miellyttävät ja sillä tavalla. Naiset suhtautuvat niihin aika suurella varmuudella joko nauramalla tai paheksumalla, siksi en naisen edessä kehtaa niissä esiintyä. Omasta mielestäni olen hyvän vartalon omistava, mutta ei se auta ainakin naisten mielipiteitä lukemalla. Täällä Helsingissä stringejä löytyy onneksi tavarataloista myös miehille. Netistä minun mielestäni on löytynyt ihan fiksujakin vaihtoehtoja: 
Tämä  http://www.getitcovered.ie/image/cache/data/Andrew-Christian/FEB-13/andrew-christian-nanofit-teal-thongs-side-675x675.jpg

http://queerwear.net/userfiles/productlargeimages/product_669.jpg

 

http://www.skiviez.com/media/images/catalog/products/andrewchristian/6230819Z-Black-3.jpg

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat