* Arto Lauri 30.

Vierailija

mailisnuutinen

Arto Lauri 30. Chemtrail II

https://www.youtube.com/watch?v=feyL3cd_va8
------------------------

Microsoft kavahti ydinvoimalaa
kanavasäteily kanavasäteily

- SK: Satakunta jää väliin Talouselämä
12.12.2013 14:39päivitetty 12.12.2013 14:39

*Ydinvoima tuottaa sähkönsä säätökyvyttömästi ja käytännössä aina sillon kun sille ei ole esim. yöllä heikolla kulutusajallaan käyttöä. Yksi nykyään himoittu käyttökohde tälle "pakkomyytävälle ydinsähköille" onkin ollut juuri SUPO/ Vuojoessakin pyörivät 300 000W tietokoneitten kaltaiset kyttäyskeskukset ja vastaavat CIA/ yms. poliisien epämääräinen toiminta. Mutta kuinka taas onkaan käymässä?

* Ydinvoimaloitten tonneittain vuodessa ilmakehäämme syytämä hyperagressiivinen ++..IONISOITU Pu-239 kanavasäteilystä on tullut muutamassa hetkessä suurin mahdollinen kirosana ja vihollinen energia- ahnaille tietokonekeskuksillekin! Järeinkään suodatus ja luolan katto EI tunnu estävän ydinvoimaloitten ja chemitrailaamisten ionien tunkeutumista tappamaan miljoonakoneitten tiedostoja. Ja no lukekaa jatkon seuraukset tästä. Ydinvoimaa kammoavat ja syystäkin kuin ruttoa jo!

Ohjelmistojätti Microsoft ei rakenna datakeskustaan Satakuntaan, kertoo Satakunnan Kansa.

Lehti kertoo, että vaikka Microsoft on jo ehtinyt katsastamaan Porin aluetta, yhtiö on SK:n mukaan luopunut ajatuksesta "Olkiluodon ydinvoimalan liian läheisen sijainnin takia".
Uutiskirjeestä saat muutkin uutiset päivittäin.
Tilaa uutiskirje

Microsoft lupasi aiemmin syksyllä investoida Suomessa uuteen datakeskukseen, kun yhtiö kertoi ostavansa Nokian kännykkätoiminnot. Microsoft ei ole kuitenkaan vielä kertonut, minne datakeskus sijoittuu.
----------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat