Auttakaa avutonta!

Seuraa 
Liittynyt21.12.2013

Olen tutustunut treffi sivustolla erääseen mieheen ja kerran ollut hänen luonaan pitämässä leffailtaa, olemme molemmat todella ulku-ujoja tapauksia ja keskustelu hänen luonaan ei ollut kovinkaan kiivasta, mutta jokin siinä viehätti ja sai ehkä jopa asteen verran ihastumaankin.

Tarkoituksena olisi tavata uudestaankin. Nyt siis kaivataan neuvoja, että mitä teen, jotta hän pääsisi tämän ujouden alta tutustumaan oikeaan minuun, joka siis tosiaan on kaukana ujosta ja aina valmis kokeilemaan uusia asioita yms. Pelkään, että menen aivan lukkoon ja että hänen kiinnostus lopahtaa aivan täysin.

Kommentit (2)

xoxox
Seuraa 
Liittynyt28.11.2012

Menkää vaikka ihan leffateatteriin kattoo joku leffa.. sen jälkeen varmasti riittää juteltavaa (ainahan voitte jutella leffasta ja mielipiteistä ;)) sitten voitte vaikka ajautua drinkille? pari drinkkiä niin jännitys häviää pikkuhiljaa :) Ite oon seurustellu nyt vuoden verran ja kihloissa ollaan... me kun alettiin tapailee niin pidettiin leffailtoja just ja makoilin aina sen kainalossa (perhosia vatsassa kun ajatteleekin niitä hetkiä vielä) oli kyl tosi ihanaa ja muistan miten kauheesti se kaikki jännitti, mut pikkuhiljaa! ja aina helpottaa vähän kun kertoo toiselle et vähän jännittää ja on perhosia vatsassa.. niin on yleensä sillä toisellakin osapuolella ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat