Kun ei tiedä mitä tehdä

Seuraa 
Liittynyt27.10.2009

Tavallinen tarina tyttö tapaa pojan. Poika vie jalat alta. Aletaan seurustelemaan. Muutetaan samantien yhteen. Mennään vuoden päästä kihloihin ja nyt hieman yli kolmevuotta yhdessä olleena menossa naimisiin. Rakastamme molemmat toisiamme ja teemme toisemme suurimmaksi osaksi onnelliseksi.

Koko tänä aikana on ollut yksi iso ongelma; uutuuden tunteen haluaminen. Molemmat olemme asiaa käsitelleet omilla tavoillamme. Minä sain luvan bailata baarissa tyttöjen kanssa ja flirttailla pojille kunhan se jäisi siihen. Omatuntovapaan viikonlopunkin sain, mutta sitä en käyttänyt. Kun taas kihlattuni aluksi haksahti pornoon, josta se siirtyi kuvakkeessa tyttöjen katseluun josta keskustelu palstoille josta seksitekstiviestittelyyn. Olen sen verran mustasukkainen että en siedä tilannetta ollenkaan ja lisäksi hän on sanonut että kaikki on hyvin ja hän ei kaipaa sitä tunnetta enään. Toisin kuitenkin käy ilmi kun hän jatkuvasti jää kiinni jostakin. Olemme jutelleet tästä kaikesta monet kerrat ja hän on luvannut lopettaa..tuloksetta. Itse olen rauhoittunut ja haluan naimisiin ja perheen. Tuntuu vaan että en enää pelkästään riitä. Seksiä emmä harrasta enää paitsi kerran kaksi kuukaudessa ja vain silloinkin kun olen siitä tarpeeksi mankunut. Vaikka hän on luvannut lopettaa ja keskittyä vain minuun en millään uskalla uskoa häntä enää. Pelkään että satutan itseni uudestaan ja uudestaan ja aina annan anteeksi koska en osaa elää ilman häntä. Kaasoni perui osallistumisensa häihin koska hänen mielestään olisi pitänyt jo erota. Mitä mieltä te olette? Annanko anteeksi jatkuvan valehtelun ja sen erttä hän mieluummin vetää käteen muita ajatellen kun harrastaisi seksiä minun kanssani? 

Kommentit (1)

Rivet
Seuraa 
Liittynyt24.10.2013

Olet jo antanut hänelle mahdollisuutensa. Montakin kertaa. Jos katsot aina läpi sormien, niin asia on aina kerta toisensa jälkeen kumppanillesi ok, vaikkei sinulle todellakaan olisi. Oletteko ottaneet asian puheeksi niin, että kummatkin osapuolet saavat sanottavansa? Kai olet tehnyt selväksi, että parisuhteessa kunnioitetaan toista ilman toisia naisia ja seksiviestejä ulkopuolisilta? Itse en katsoisi tuollasta omalta mieheltäni. Valitettavasti näitäkin ihmisiä löytyy, jotka luulevat saavansa anteeksi kerta toisensa jälkeen ja kuvittelevat ettei tuossa muka olisi mitään pahaa. Jos puhuminen ei auta, siirry tekoihin. Ansaitset ehdottomasti parempaa. Jätä tuo roska omaan arvoonsa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat