Kk:t myöhässä, sukupuolitauti?

Seuraa 
Liittynyt25.11.2009

Heipparallaa!

Ajattelin nyt tulla kysymään teiltä, että olisiko samanlaisia kokemuksia kuin minulla nyt.
Eli ongelmani on se, että kuukautiskiertoni kestää yleensä n.30pv. Viimeksi kk:t alkoivat 7.11, kestivät n.6pv ja vielä ei ole näkynyt.. Tuntuu, että ravaan wc:ssä jatkuvasti pissahädän takia ja välillä alavatsassa tuntuu "pistelyä" (en nyt osaa paremmin kuvailla..). Raskaustestiä en ole vielä tehnyt (lopetin e-pillerit 7/2011 eikä muuta ehkäisyä ole käytössä). En kuitenkaan usko olevani raskaana, sillä pillereiden lopettamisen jälkeen ei ole kertaakaan tärpännyt, eikä ole muita raskauteen liittyviä "oireita". Ajattelin siis, että voiko kyseessä olla jokin sukupuolitauti?

Olen siis 22-vuotias, perusterve, 158cm, 53kg. Missään vaiheessa en ole ollut raskaana, enkä ole sairastanut sukupuolitauteja.

Toivottavasti joltain löytyisi kokemuksia tai neuvoja.
Kiitos!

-ilopilleri-

Kommentit (1)

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Jatkuva pissahätä ja kipu alavatsassa kuulostaa virtsatientulehdukselta tms.

"Tyypillisiä virtsarakkoinfektion oireita ovat tihentynyt virtsaamistarve, kirvely ja alavatsan jomotus."

Joten menepä lääkäriin. Mutta sitten tuo, että et käytä mitään ehkäisyä ja luulet välttyväsi raskaudelta, on vaan tyhmyyttä. Ei ne raskauden oireet ole kaikilla samat. Joillakin ei tule mitään oireita alkuraskaudessa, ei pahoinvointia tms. Turha luulla voivasi ratsastaa tuurilla loputtomiin. Eri juttu tietenkin jos yrität hankkiutua raskaaksi, mutta ei kuulosta siltä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat