* Vuonna 1 000 000 000.

Vierailija

Arto Lauri 23. TVO, Posiva blunder

https://www.youtube.com/upload
https://www.youtube.com/watch?v=qlzBYFcYKYc
-----------------------

Vuonna "MILJARDI"
1 000 000 0000

Mikä sittenkin on tärkeintä?

F.B. 2013.11 Susanna Kaukinen
Täähän on totuus. Katsotko silmiin?

http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155033-nukutko-rauhassa-pois
Nukutko rauhassa pois?
susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Tiedät, että meret kuolee, kun niitä troolataan. Tiedät, että suuret kalat on jo pyydetty ja tiedät, että jos suljet silmäsi näet merenpohjan autiomaan, joka kukki kerran kauneutta ja puhkesi jokaisella hetkellä uuteen elämään.

* Susanna ihan oikeansuuntainen kommentti sinällään sinulta. Mutta ajatellaampa astetta "ETÄÄMMÄLLE TULEVAAN". Oikeasti kemiallisen saastumisen, liikakalastuksien kaltaisia "tusina" ongelmia tulee ja menee. Sotien aikana jo silloin loppuun kalastetut meret suorastaan TÄYTTYIVÄT kalakannoilla vajaassa vuosikymmenessä. Koska sotivien maiden laivastot olivat poissa sieltä.

* Mutta mietipä vastaavaa tilannetta vaikka Selkämeressä. TVO -Forsmarkin ydinvoimalat tunkee sen turpeaksi 24 000v säteilevällä Pu-239 tonnistoillaan. Kauanko luulet tämän säteilyyn jo NYT sterilisoituvan meren toipumiseen menevän?. . .

* NiinPÄ! TODELLINEN ongelma tässä on siis ainoastaan ja vain ydinyhtiöt. Joiden toimista selviytymiseen luonnolta menee vuosiMILJOONAT! Oikeasti kun meren tritiumtasot, deuteriumtasot on 360- kertaistuneet. Ja deuteriumin kaltaisille säteilytappaja aineille ei edes TUNNETA POISTUMAIKÄÄ.!!

* On ydinvoima ja nimenomaan ja vain YDINVOIMA se ongelma, joka tämän maailmamme tulee kiihtyvästi tappamaan! Valitettavasti ihmiset vaan EI HALUA TAJUTA näitä ihan perusfaktoja! Green peacen kaltaiset organisaatiot vetävät miljoonabudjeteillaan ihmisten mieliin kauhistuttavia kuvia vaikka öljyn tahrimista linnuista, joo. Tunteisiin vetoavaa dataa kaikki tietty.

* Mutta kun Olkiluodon rannoilla kuolee laivanlasteittain kaloja (10 000 000kpl/y). Ketään OIKEASTI ei moiset kiinnosta paskan vertaa. Ei vaikka TVO:n rannoilla kalatonnistot tappoi konkreettisesti "IKUISEKSI" tehdyt Pu-239 päästöt! Eikö tosiaankaan ihmisten silmät ole auenneet tajuamaan mitä huima eroa On. Kun eläimet kuolee raakaöljyyn. Joka kemiana katoaa pelkäksi kasvisravinteeksi CO2 päästöksi vaikka muutaman minuutin nuotion poltoilla ja lahottajabakteereiden arkirutiinina.

* Kun taas U-235 päästöjen T½ elinikä lasketaaan 740 000 000 vuotena! Onko tosiaan ihmisten NOIN vaikea ymmärtää, että öljyn tahriman kuolleen linnun öljyn syövät lahottajabakteerit muutamissa vuosissa. Mutta TVO plutoniumeihin kuollut eläinruho tappaa terpiinisen terhakkaasti vielä vuonna 1000 000 0000!
----------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat