Uusia tuttavuuksia seudulta Hyvinkää/Riihimäki/muu pk-seutu :)

Vierailija

Olen 25 vuotias, kesällä Hyvinkäälle muuttanut nuori nainen, joka kaipailisi tältä suunnalta tuttavuuksia ja tovereita. Olen aiemmin asunut niin Kymenlaaksossa kuin Pirkanmaallakin ja noille alueille on sitten suurin osa kavereistakin jäänyt eikä heitä onnistu tapaamaan ihan niin usein kuin toivoisi. Tämän takia olisikin kiva löytää ystäviä ihan tältä uudelta asuinalueeltakin :) Asustelen siis Hyvinkäällä avopuolison kanssa ja työskentelen Riihimäellä. Itselläni on auto käytettävissä, joten kahvittelemaan pystyisi ajelemaan muuallekin :D 

Kaverin minusta saa niin baariin kuin lenkkipolulle tai kahvittelemaankin, nautin uusiin ihmisiin tutustumisesta, keskusteluista, juoksulenkeistä, tyttöjen tanssi-illoista kuppiloissa, kirppisten kiertelystä ja ihan vaan hengailusta ja vaikka ruuan laitosta yhdessä. Jos olisi yhtään kiinnostusta tutustua niin laitahan ihmeessä viestiä joko tähän ketjuun tai sitten suoraan s-postilla osoitteeseen ongelma@hotmail.com :) 

Kommentit (4)

Vierailija

Moi! Laitelkaahan mullekin rohkeesti postia, vähän vanhempi keskustelu mut ei suinkaan liian vanha! Kahtakymmentä käyvä nuori nainen keravalta, kaipaisin mielelläni kavereita just yllämainittuihin :---) Mullakin oma auto käytössä ja ajelen toki kavereita moikkaamaan hieman kotikulmilta pidemmällekin :)

lanepaakke@gmail.com

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat