Mietityttää..

Seuraa 
Liittynyt9.11.2013

Olen miettinyt jo pitkään tätä ja nyt on pakko kysästä. Kuinka tärkeänä miehet pitävät rintoja seksin aikana? Mitä jos onkin pienemmät rinnat, tai onko pienistä rinnoista yleensäkkin ''haittaa''? Kiihottuuko mies samalla tavalla kun isoista rinnoista tai tuleeko asiasta huomautuksia?

Kertokaa mielipiteitänne tai kokemuksia! Itselläni on pienet rinnat ja huonoja kokemuksia on takana, juuri tähän asiaan liittyen.. 

Kommentit (3)

Sunqueen
Seuraa 
Liittynyt11.10.2011

Tykkääkö kaikki miehet vain blondeista? Tykkäkö kaikki naiset vain ruskeista silmistä? Tykkääkö kaikki naiset vain bodareista? Tykkääkö kaikki miehet vain tietyn kokoisista rinnoista? Vastaus kaikkiin kysymyksiin: Ei.

Toiset tykkää pienistä, toiset isoista, toiset tykkää enemmän pepusta tai lantiosta tai sääristä, eivätkä kiinnitä rintoihin mitään huomiota. Ja väittäisin, että seksin aikana miehet miettivät eniten sitä, että saavat peniksensä naisen sisään, eikä muulla kauheasti väliä. Miehet eivät kiihotu erikoisesti rinnoistasi, ellei miehellä ole joku tissifetissi. Mies kiihottuu useimmiten siitä, että sinä olet kiihottunut ja märkä.

Onhan niitä miehiä, joilla on kauheita vaatimuksia ulkonäön suhteen, mutta jos sellainen tulee vastaan, niin kehotan siirtymään seuraavaan :)

hapsu
Seuraa 
Liittynyt3.10.2013

Nykyään kun tuolla pyörii ties minkälaisia silkoni ihmeitä ja tissiliivitkin on yleensä hurjanmoiset pushupit, niin en ottaisi paineita! Luultavasti moni "isotissinen" tyttö, jota miehet kuolaavat vaatteet päällä, ei ole alasti yhtään povikkaampi kuin sinä. Ps itsellä kans omasta mielestä liian pienet tissit, mutte auttaa kun muistaa kuinka paljon vaatetuksella yms voi huijata! Ja loppujenlopuksi ei niillä tisseillä niin kovasti olekaan väliä :)

paola
Seuraa 
Liittynyt13.10.2013

Olen lähes lauta enkä muutenkaan mitenkään erityisen kaunis tai naisellinen, mutta ei ole haitannut ikinä miehiä. Nykyinen sanoikin joskus, että kunhan jonkinlaiset rinnat on eikä yritä piilotella niitä tai häpeile, niin suurin osa miehistä on varmasti ihan tyytyväisiä. Olet ehkä vielä nuori, jos tapailemasi miehet ovat niin typeriä, että ovat huomauttaneet asiasta? Sellaisiin tyyppeihin ei kannata tuhlata aikaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat