Elämänmuutoksen kokenut?

Vierailija

Onko elämässäsi tapahtunut joku elämän suunnan muuttanut tai tavallisuudesta poikkeava muutos? Onko kyseessä ollut sattuma vai tietoinen päätös?

 

Akateeminen helsinkiläisnainen on toteuttanut onnellisuutta ja elämänmuutosta koskevan kyselyn, johon pääsee vastaamaan seuraavan linkin takaa. Vastauksistasi riippuen vastausaika on 5-30 min:

 

https://www.webropolsurveys.com/S/25B450A8AEC880E4.par

 

Kyselyn tuloksia tullaan mahdollisesti käyttämään myöhemmässä tutkimuksessa tai kirjaprojektissa. Kyselyssä saadut vastaukset puretaan anonyymisti. Tavoitteena on myös haastatella osa yhteystietojaan jättäneistä vastaajista henkilökohtaisesti, mikäli he sopivat etsittyyn profiiliin. Linkkiä saa jakaa eteenpäin. Vastausaikaa on ainakin 1.12.2013 saakka.

 

Kiitokset jo etukäteen vastauksista!

Kommentit (1)

Vierailija

Hei! Lisäisin vielä äskeiseen, että tämä ei ole akateeminen tutkimus.  Kirjoitan kirjaa, johon tämä kysely toimii ajatusten herättäjänä ja pohjana laajemmille haastatteluille. Kyselyyn vastaaja voi itse määritellä, onko hän kiinnostunut osallistumaan myöhemmin mahdollisesti tähän laajempaan haastatteluun. Se voidaan toteuttaa puhelimitse, sähköisesti tai henkilökohtaisesti. Sähköiseen kyselyyn vastaava voi pysyä halutessaan anonyyminä ja sähköiseen kyselyyn vastaaminen ei velvoita osallistumaan haastatteluun.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat