* Ydintuhot räjähtämässä käsiin.

Vierailija

Ydintuhot räjähtämässä käsiin
bum bum bum bum bum bum bum

Varmaan muistatte miten vuosikymmenet on puhuttu ihmiskunnan suurimmaksi ns. "uhaksi" väestökasvuräjähdyksen. Ihmiskunta lisääntyy vailla rajaa ja maailmamme resurssit konkreettisesti syödään loppuun muutamissa tulevissa vuosikymmenissä.

Neteissä on ollut väärällään olettamuksia siitä, miten väestön ikään kuin räjähdyksen takia NWO tulee pian tuhoamaan yli 90% maailman väestöstä Feman leireissä, ampumalla miljardeja ja vastaavissa toimissaan. Näin EI hommassa toki tulla tekemään. Miksi eliitti haluaisi valmiiksi kasvattamastaan "tuottavista kuluttajaorjistaan" eroon.

Itse olen lukuisasti kertonut miten tilanne on jotain muuta kerrotusta. Eli ihmiskuntaa on JO systemaattisesti säteilysterilisoitu muutamissa vuosikymmenissä niin, että - 70% lisääntymiskyvystämme on JO tuhottu! Itse asiassa taustasäteilymme 10- kertaistumiset on juuri näitä aikoja leikkaamassa yli globaalin syntyvyyden. Oivaltavaa tässä on, huomata ympäristömme säteilytuhojen poistavan lisääntymiskyvyt kaikkialta.

 Niin ruokakasveistamme, hyönteisistä lähtien. Niin kolmasosan ruuastamme vastaavista mehiläisistä, luonnoneläimistä kaloista kotieläimiin. Ja kuten reaktorien Ruotsissa JO tapahtuu hirviä, peuroja, jopa vesilintuja myöten. Ruoka katoaa ympäriltämme hurjaa tahtia kun itse sterilisoidumme. Elintärkeät kasvimme soija, maissit, viljoista, kaakaoihin, banaaneihin asti ovat alkaneet säteilyn takia degeneroitumaan kautta maailma sukupuuttoaan kohden. Kiitos vuosikymmenet kestäneen ydinvoimalapäästöjen. . .

Aihe on totaalisen TABU. TABU koska kyseessä on elämän suuri suuruhka. Se vuosi jossa ihmiskuntaa kuolee nopeammin kuin ikinä kykenee lisääntymään. On juuri se peruuttamaton kohtalokas hetki. Jolloin myös LOPULLINEN lajisukupuuttomme OMAN edesvastuuttoman ydinrakentelun seurauksena toteuttaa Albert Einsteinin vuona 1955 varoituksensa:" Ydinvoima tulee tuhoamaan 100% varmasti käyttäjänsä!" Katsokaa miten ydinrikollisten peruuttamattomat säteilysterilisaation tulokset alkavat konkretisoitua JOPA LEHTIIN! Miksi ? Koska ydinsyöksykierteen peittämisen pettely ei onnistu enää:

http://kuvaton.com/k/YNYF.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YNYF.jpg[/img]

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat