Kokemuksia Teneriffasta

Vierailija

Moi. Onko cosmon lukijat käyny Teneriffalla. Porukat varas matkan ja Jouluksi kait lähdetään. Onko tuolla mitään tekemistä nuorille (19v. tyttö). Mennään ilmeisesti Playa de las Amerikasiin. Ei jaksais vaan ottaa aurinkoo kahta viikkoo kaan..

Kommentit (10)

Vierailija

Hei! Hiekkarantaa Playa de las Americasissa on ainakin reippaasti ja esimerkiksi surffaaminen onnistuu isojen aaltojen vuoksi. Shoppailu mahdollisuudet ovat hyvät yöelämää löytyy kanssa mukavasti. Mikäli kaipaat enemmän tietoa saaresta kannattaa vilkaista vaikkapa seuraavia sivustoja.

 

Teneriffa: http://www.teneriffa.suomalaisille.com

Vierailija

Teneriffalla on paljon eläkeläisiä mutta kyllä sieltä nuorillekin löytyy paikkoja.  Sisäänheittäjät kyllä opastavat mielellään.

 

Vierailija

Moi!

 

Voitte vuokrata vaikka skootterit ja lähtee kiertelemään saaren muihin osiin. Tiet ovat hyvä kuntoisia. Nuo Kanarialaiset tosin ovat aika kovia hurjastelemaan.

Vierailija

Itse kävin siellä viime vuonna. meillä ilmat ei silloin ollu joka päivä oikee hyvät tai oli vain osan päivää. Mukava reissu ja aurinkoa tuli otettua. siihen oli hyvät mahdollisuudet. Suosittelen eläintarhaa, minne jonkin verran matkaa, mutta kannattavaa. Erilaiset näytökset oli mielenkiintoisia. Me oltiin siellä ehkä vähän liian vähän aikaa, kun oltii kahdella reissulla samana päivänä. Kannattaa varata päivä. Tulivuori oli ihan mielenkiintoinen, mutta en sinne varaisi koko päivää.. Lasipohjavene-ajelu oli siellä paras kokemani. Yöelämää oli, mutta ei oikein meitä viihdyttävää, vähän liian kaukana olivat disco paikat ja nuorten paikat. Yöelämä alkoi vasta myöhään. Mutta toki muutkin baarit ja ravintolat pitkään auki ja oli porukkaa. Harry's bar oli kiva paikka ja denis vai demis nimisessä ravintolassa käytiin usein syömässä. Shoppailu mahollisuudet ihan ok, enemmänki tavallisia kauppoja niin kuin suomessa, ei samanlaisia halpoja kopiokojuja kuin muualla. jos ei jaksa maata auringossa niin kannattaa mennä erilaisille retkille. Tulee halvemmaksi ottaa suoraan paikallisilta, jos kielitaitoa ja uskallusta riittää. Hyvät muistot jäi paikasta. Mukavaa lomaa! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat