Lifestyle -ja tyyliblogi Espanjasta + linkkaa (pahat kriteerit)!

Vierailija

Kaipaan jälleen uusia blogilöytöjä! Suosittelen tsekkaamaan omani, eli parikymppisen blodin ylläpitämän lifestyleblogin, jotta tiedät hieman, minkälaista tyyliä itse edustan.

Lifestyleä, rakkautta latinomieheen, aurinkoa, matkustelua, kauneusjuttuja, luksushaaveilua, muotia ja ulkosuomalaisen ajatuksia.

http://fannikatariina93.blogspot.com

 

Jos sinulla on blogi, josta löytyy muoti -ja kauneusjuttuja, mielipiteitä, kivoja kuvia, matkustelua, tyttömäisiä asioita, musiikkia ja TEKSTIÄ (MINUA EI KIINNOSTA KAHDEN RIVIN TEKSTIT LEHTIKUVIESI ALLA), koet itsesi kauniiksi JA olet tyyliltäsi naisellinen ja itsestäsi huolehtiva,  niin linkkaa blogisi tähän!

TÄYSI-IKÄISYYS VAADITAAN, 16-17 ei vaan käy. Sorry. En myöskään halua kahden henkilön ylläpitämää blogia ja en innostu rock/punk/skede/erikoisuustyyleistä. Niitä on siis turha linkkailla tähän :)

Kommentit (9)

Vierailija

http://thirdtimeblog.blogspot.fi/

Third time on 19-vuotiaan tytön lifestyleblogi, josta löytyy juttua mm. kauneudesta, muodista, sisustamisesta ja kaikesta muusta hömpästä! Mukaan mahtuu tietysti myös opiskelijaelämän fiilistelyä sekä epätoivoista ruoanlaiton opettelua :-D

Muistaakseni oot jo käynytkin mun blogia katsomassa muutaman kerran, mutta linkkaillaan nyt vielä silti! :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat