Miesongelmia

Vierailija

Olen 20-vuotias ja tapasin perjantaina baarissa 38-vuotiaan miehen. Tanssittiin, tutustuttiin - miten se nyt yleensä menee. Loppuillasta otettiin taksi miehen luo (tai hänen kaverilleen, on ulkopaikkakuntalainen ja oli vaan käymässä). 

Tietysti oli arveltavissa että päädyttäis sänkyyn, ja mentiinkin sinne hyvää vauhtia mutta ei kuitenkaan harrastettu seksiä. En tiedä miks, molempia kuitenkin halutti jne. Ehkä se meni enemmänkin juttelemiseks ja sellaseks pieneks hyväilyks. Vähän hämmennyin, se oli seksiä ilman yhdyntää. ?

Meillä synkkas hyvin, enkä vähän liiankin hyvin tollaseks "yhen yön" jutuks. Siks mietinkin, että onkohan miehellä muukin mielessä, joku pitempi homma siis? Lähdin sitten aikasin aamulla, kun oltiin juteltu joku viitisen tuntia. Mies soitti taksin, saattoi ulos asti ja laitto kännykkääni numeronsa ja vaati omaani. 

Suhtauduin ehkä vähän skeptisesti siihen että mies haluaisi pitää yhteyttä, mutta kuinka ollakaan eilen hän laittoi tekstiviestiä. Ei mitään sen kummempaa, pari tuntia vaihdettiin kuulumisia (ei siis mitään "oot niin kuuma tuu panee"), ja toivoteltiin hyvät yöt. 

Mitä tää on? Yhden yön jutut on jotenkin tuttuja, mutta ei tällaset. Myös miehen iän suhteen on vähän kysymysmerkkejä: huomasin meidän ikäeron just tekstiviesteissä (ei mitään hymiöhommia ja muutenkin tosi asiallista). Mulla on kokemusta tollasista tekstarihommista oikeestaan vaan teiniajoilta, joten aikamoinen ero tässä siihen on.

Ja täytyy kyllä myöntää että mua vähän kiinnostais tää henkilö. 

Kommentit (3)

MaiYu
Seuraa 
Liittynyt19.2.2013

Ei kai siinä auta kun nähdä mitä mies haluaa, vaikee täällä kenenkään hänen ajatuksia lukea. Sanoisin että pidä yhteyttä, mutta älä laita liikaa painoa hommalle, koska ikäero on tosi iso ja toiseksi koska ei edes asu lähellä. Mies luultavast on siinä iässä että jos tapaa jonkun jonka kanssa haluaa niin saattaa olla heti valmis menemään naimisiin jne aika pian. Ja ite tuskin oot siinä tilanteessa vielä...?

Vierailija

Totta kyllä. Voiskohan mies vaan olla herrasmies, ja siksi pitää yhteyttä? En ihan kehtaa kysyäkään (ainakaan tässä vaiheessa), että mitä haluaa ym. Toisaalta kiinnostais kauheesti tutustua, mutta pelkään että ihastun (ikäero, välimatka). Ootan vaan koko ajan viestiä.... huhh

MaiYu
Seuraa 
Liittynyt19.2.2013

En usko että jaksaisi pitää yhteyttä vaan ollakseen herrasmies. Tosin riippuu, kirjotatko aina sä ensin ja hän vastaa vai meneekö molemmin päin? Ja älä lähde kysymään mitä se haluaa :D Mutta ole varovainen, ei siinä muuta. Ikäero on tosi vaikea juttu vaikkei sitä haluaisikaan hyväksyä jos tykkää jostakusta. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat