ELÄMÄN ILOT

Vierailija

ELÄMÄ EI OLE VAKAVAA!!!!

Ajattele asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä, ystävät, perhe, koti.... Saavutuksiasi, sitä, että olet antanut elämälle ja elämä on antanut sinulle, olet tehnyt virheitä, mutta myös oppinut niistä ja oppinut elämään oikeanlailla. On ollut ylämäkiä, alamäkiä, v*tuttanut, naurattanut ja suututtanut, mutta juuri sen vuoksi elämää täytyy ARVOSTAA, siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti sillä elämä on lyhyt ja kaikilla meillä on vain yksi elämä, josta voimme tehdä JUURI SELLAISEN kuin itse haluamme.

Mielestäni ihmisten pitäisi keskittyä enemmän arjen pieniin ilon hetkiin ja olla ystävällisiä toisilleen. Tuntuu, että nykyään moni vain ikäänkuin suorittaa elämäänsä, ja jos yksi asia ei toimi, niin se ottaa päähän ja niin helkkaristi. Miksi??? Jos muuttaisi omaa asennettaan positiivisemmaksi, näkisi kaikki asiat erilaisessa valossa, ja täten elämä olisi nautinollisempaa niin itselle, kuin muille, ja sitähän me kaikki halutaan!!(Melkein) 

TÄNÄÄN ON PERJANTAI!!! NAUTI SIIS VIIKONLOPUSTAJA UNOHDA KAIKKI IKÄVÄT ASIAT! HEMMOTTELE ITSEÄSI JOLLAIN, SILLÄ JUURI SINÄ OLET ANSAINNUT SEN! OLET VARMASTI MAHTAVA JA HYVIN TÄRKEÄ IHMINEN MONELLE! TEE JOKIN MUKAVA TEKO LÄHIMMÄISELLESI JA NÄYTÄ SE, MITEN PALJON VÄLITÄT! NAUTI ELÄMÄSTÄ JA KESKITY NIIHIN PIENIIN ASIOIHIN, JOTKA TEKEVÄT IHMISEN ONNELLISEKSI <3

 

HYVÄÄ JA MAHTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE, ÄLKÄÄ ANTAKO ILMAN PILATA TUNNELMAA,JOKA VOI SISÄLLÄ LÄMPIMÄSSÄ OLLA JUURI TÄYDELLINEN;)!

 

http://justlittlethings.net/

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat