* Lakari vaihe III.

Vierailija

Lakari vaihe III SUPO/ "murhakysely"
+++ +++ rauma rauma rauma +++ +++

* Kiinostavaa sinällään huomata, että kun aloin murtamaan mm. mennäviikolla 41.2013 Rauman Lakarin Pu- 239 huolintakeskukseen liittyviä VUODEN pitäneitä salausomerttojensa totuuksia. Pelkästään viikon sisällä miltei välittömästi 3kpl, viimeisin 17.10. kokosivujen ostettuja disinfoja, SUUR- reportaasheja siitä, ettei tämä hanke ole "oikeastaan kuin thaimaalaisten marjanpoimijoiden varastoa".

 Ei vaikka Humppilan kunnanjohtajalta vaadittiin MILJOONASAKOT salaisuuksien pidosta! No kielen kannat kirvoitti lopullisesti sitten viimeistään SE, että aloin jopa OMAKSI ihmeekseni kertomaan englanninkielisin videoinneinkin viikolla 42 systemaattisesti ydinalan HUIPPUSALAISUUKSIAAN.  No katsokaas malliksi vaikka mitä alkoivat paljastuttuaan FIN- ydinrikolliset vaatimaan MINUN yksiselitteiseen, niin  TAPPAMISEEN!. . .

17.10.2013
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=8965

Riikka Söyring @ 17.10.2013 12:58:45
Jaajaa. Minusta tärkeää olisi keskustella siitä, pitäisikö tällaisia kohdennetun tappamisen ohjelmia hyväksyä ollenkaan, onko niistä hyötyä vai lisääkö tällainen valtioiden harjoittama terrorismi muiden terrorismia sen sijaan että torjuisi sitä. Onko sivistysvaltio sitä, että tapetaan ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä?

Miettikää hieman @ 17.10.2013 13:03:21
Mielestäni pitäisi. Esimerkkinä tämä ydinpaljastaja
Arto Lauri
yms., jotka levittävät liikesalaisuuksia ydinteollisuudesta.

 Miksi ei saisi toteuttaa kohdennettua tappamista?
________________________________________

Jos uhkana on kansallinen turvallisuus.
_______________________________

*(Tässä SE muuten karuimmillaan, Lakarin ja Humppilan kaltaisten maailman SUURIMPIEN Pu-239 huolintakskusten totuuksien paljastus loi  kansallinen armeijan/SUPO HÄTÄTILAN! Tässä siis yksinkertaisesti TVO/Posivan johto PYYTÄÄ SUPO:lleen LUPAA TAPPAA!. . . )

 Olen lukenut aika paljonkin kyseisen hepun kirjoituksia
ja suurin osa niistä on ikävä kyllä totta,
________________________________

mutta sen takia on onneksi olemassa kohdennettu tappaminen. Kansallinen turvallisuus on kuitenkin tärkeämpi kuin se, että joku levittää salaisuuksia, JOISTA OLLAAN SOVITTU ETTEI KERROTA KENELLEKÄÄN.

* Siis se mitä sanon ON TOTTA, ja totuudesta siis pitää ydinhallinnon mielipuolien mukaan  t a p p a a  koska totuus ei taas palvele ydinrikollissuutta!. . . .
              ----------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat