* Uraani p e a k .

Vierailija

3304. URAANI p e a k

mailisnuutinen

S.V. Grönlanti haluais päästä köyhyydestä kurjuudesta eroon myymällä uraania voi voi keinot vähissä. http://www.hs.fi/.../a1381481674398

Uraani jakaa Grönlannin

www.hs.fi

Ison Grönlannin pieni parlamentti äänestää pian siitä, salliiko Grönlanti uraanin louhimisen. Silloin Grönlannista saattaisi tulla yksi maailman suurimmista uraaninviejistä. Kannattajien mielestä uraani on Grönlannille nopein tapa vaurastua ja itsenäistyä.

Arto Lauri Joo alkaa mennä m e l k o s e n epätoivoiseksi ydinalan uraaninnälkä meinaan, kun pitää kaivaa maailman viimeisetkin hiput 3km ikijään alta. Tai kuten Kanadassa 500m syvältä peruskallioon porattavilla miljardihintaisilla automaattiporilla! HeL..TIN hullua hommaa. ONNEKSI 2008 jälkeen maailmalta EI irtoo edes tällaisella väkivaltakoneistolla energiapositiivisesti uraanin grammaakaan.))

Ei siis mikään ihme, että Suomen ydinalakin pakottautuu uraanijätepolttoon ja Pu-239 talouteen. Sekin ON tietysti energianegatiivista 2007 syksyn Cernin kokeitten todistamana. Mutta kun 2013 asepurku- uraaneissakin katoaa - 50% maailman uraanipolttoaineista. Niin kiveäkään eivät jätä kääntämättä epätoivoissan nämä ydinkuumakallet.

-------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat