"iso" ongelma!!

Vierailija

Mulla on tässä muutaman kuukauden ajan ollu semmonen "ongelma", että oon ruvennu fantasioimaan seksistä naisen kanssa tai kaks naista vaikkapa pussailemassa kiihottaa mua. Fantasioin myös että nainen ois kolmantena mun ja poikaystäväni kanssa. Tosi elämässä en tiijä ees pystysinkö naisen kanssa mihinkään fyysiseen. Mulla ei oo aikasemmin ollu mitään fantasioita naisista, joten oon aika huolestunu. Voiko tää olla joku ohimenevä juttu vielä näin parikymppisellä? Kokemuksia!!

Kommentit (3)

Vierailija

Ja se iso ongelma on mikä? Ja huolestunut mistä? Koska seurustelet, vai? Mielessään voi aina unelmoida kaikenlaisesta, ja toinen nainen on yhtä normaali asia kuin toinen mies. Se, että olet epävarma siitä haluatko edes kokeilla naista kertoo jo siitä, ettet välttämättä ole hukassa seksuaalisuutes kanssa, jos sitä pelkäät. Se, että meneekö se ohi, niin voi mennä tai sitten ei. Kyllähän jokaisella pitää fantasioita olla!

Vierailija

ei hätää:) itselläni on samat fantasiat, ja täysin hetero kuitenkin koen olevani, asun mieheni kanssa yhdessä ja olen onnellinen :) se vaan kuitenkin kiihottaa katsoa sellaista pornoa esimerkiksi :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat