* Etusivufoorumin satoa.

Vierailija

mailisnuutinen

 

 

Etusivufoorumi CIA

 

etusivu etusivu

 

08 October 2013, 18:27 #2686 cosmichd kirjoitti: showthread.php?p=263456showthread.php?p=263456

 

Arto alat päästä jo pikkasen jyvälle chemtrailaamisen hienouksista.

 

Me ei kuitenkaan käytetä nestetyppeä, koska se on hyödytöntä kuormaa. Saman asian kuin nestetyppi, ajaa kerosiini. Lennämme chemtrailauslentomme niin korkealla, että siellä vallitsee 50-60 pakkasasteen hirmupakkanen koko ajan. Päästämme suuttimista poltettua kerosiinia, joka on kemiallisen reaktion kautta saanut olomuodokseen CO2 ja H2O.

 

Nämä muodostavat silmänräpäyksessä pieniä huurrekiteitä, jotka näet chemtrailauksena.

 

Mäjäytämme näillä kemikaaleilla, kuten jo arvasitkin, yltiöpäisen ultraplutonoimionisaasteen alas, ja pyydystämme plutoniumiunikuormituksen rikkiplasmafotonikeiloillamme takaisin reoaktioihinsa.

 

--

 

Arto A/ Tottakai teidän on pakko käyttää kantoainenesteitä joka EI räjähdä. Typpikaasunestettä on erittäin helppo tehdä missä vain ilmakehästä suoraan kompressoimalla. Joten miljardien tonnien logistiikan salaamisen kuljetusongelmat väistyy nimenomaan sillä.

 

Jos käytettäisiin mainittua kerosiinipolttoa, jota on JO lentokoneitten alkuperäisessäkin poltossa. Menettäisitte mm. chemimyrkkyjen oleellisimmat osat, mm. herkät polymeeerikuidut. Lisäksi kuten muistamme vanhemmista lentokoneista kertomasi usvasumut k a t o a a hetkessä muutamissa minuuteissa, eikä tunneissa kuten nyt . EI OSUMAA VEDÄTYKSIISI siis!

 

B/ Chemitrailausraportit EI puolla rikkimolekyylien mukanaoloa. Rikin käyttö toisi lisäksi mm. selkeän tuotteen maassanäkymisen, HAJUONGELMAN systematiikkaa. Rikkiä kyllä on esitettykin CO2 lämpöhaittojen kosmeettiseen poistoon. Rikki veisi lisäksi lentokoneen pienestä varastoiintitilasta kiintoaineena liikaa volyymia. Mutta kuten molemmat tiedämme. Chemtrailauksella EI edes yriteä vaikuttaa CO2 kemiaan. Vaan ainoastaan oleellisimpaan, säteilyIONISAATION olemuksiin. EI OSUMAA TÄHÄNKÄÄN CIA- VEDÄTYKSIISI siis!

 

--

 

C/ Jotain sentään perustuu totuuteenkin jutuissasi, onnittelen:

 

" Mäjäytämme näillä kemikaaleilla, kuten jo arvasitkin, yltiöpäisen ultraplutoniumionisaasteen alas, ja pyydystämme plutoniumionikuormituksen ."

 

_______________________________________________________________

 

-------------

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat