* Miten chemitekniikka toimii?

Vierailija

mailisnuutinen

 

MITEN chemitekniikka toimii? I

teknik teknik teknik teknik

 

Moni on silmät selällään katsonut miten näennäisen pienestä lentokoneesta voikin riittää chemivanaa, joka jo tunnissa parissa täyttää koko taivaankannen? Tuossa keskustelimme Itä- Suomeen, miten on mahdollista, että chemikemikaalit poltettaisiin laitteistoissaan. Ja s i l t i taivaansiniseksi värjätty +100C asteessa jo palavat ja sulavat chemipartikkelit päätyvät päällemme maahan tyystin vaurioitumattomina?

 

Joo kyllä nettikeskusteluissa näyttää olevan valtavan paljon ydinrikoksiaan peittelevien dis-infoja. Miten vesisaaveihini Olkiluodossa päätyneet 0,1mm lasimurskeet ja kuitupätkäpiikit saataisiinkaan läpi chemisuuttimien? Outoa on myös se, miten ne ani harvat lentokoneitten chemitrailerien suuttimet ovat kokonaan liikkumattomia pelkkiä passiivisia suulakkeita? Paljon selvittämätöntä siis.

 

Luonnossa keinosateita synnytetään rajulla pakkasella, eikä kuumentamisella. Itse asiassa Ruotsista sain kiinnostavan tiedotteen aiheesta. Kaveri käski katsoa pimeällä voimakkaalla kilowattiluokan halogeeneilla yläviistoon sitä MITEN chemilentojen jälkivanat tulee maahan kuin l u m i hiutaleet leijuen! Ei kuten alas häthätää ropisevat sileät lasikuulaset, joita kuvasin! Jokin aivan selvästi nyt ei kokonaisuutena täsmää?

 

------------

 

MITEN chemitekniikka toimii? II

 

teknik teknik teknik teknik

 

Keinotekoista sadetta on lentokoneista tehty sumuttamalla lentokoneista alas kylmänviileää hiilidioksidijäätä. Miksi keksiä vanhaan ja toimivaan systeemiin huonompaa ratkaisua? No, kuka viitsisi lohkoa kiinteitä jäähileitä tonneittain lentokoneitten kyydeistä? Ei tietenkään kukaan.

 

Ratkaisevan tiedon sainkin Itä-Suomen kontaktiltani. "Tuo lentokoneista alas lirivä sumuvana perustuu NESTEYTETTYYN typpikaasuun. Johon on sekoitettu mukaan hiilidioksidikaasua"! Niinpä tietenkin! Lasikuulat ja polymeerikuidut survotaan matkaan nestetyppikaasun nestevirtauksessa. Kaasua ei tarvitse edes pumpata kun kaasun laajetessa sen paine tekee päätyöt!

 

Huippua kaikki tyyni. Nestekaasua mahtuu v a l t a v a t määrät pienehköönkin tilaan. Ulos purkautuessaan typpikaasu liuottimena vie muassaan myös aluminoidut lasikuulaytimet ja bariumsuolot. Ulos suulakkeista tullessaan kylmä typpikaasu näyttäytyykin RAJUNA valkousvana.

 

Kylmyys tiivistää muassaan kulkevien lasiytimien pinnalle CO2 lumijään. Muodostuu erittäin hitaasti alaspäin leijailevia pieniä hiilihappolumihiutaleita. Jokaisen sisällä on suojassa reaktiiviset bariumitkin odottamassa lentokoneen poistumista paikalta.

 

----------------

 

MITEN chemitekniikka toimii? III

 

teknik teknik teknik teknik

 

Näin kuskien terveyttäkin kosmeettisesti säästellään. Vasta kun hiilihappojään suuri kiteymäpinta- ala stabiloituu kunnolla. Alkaa chemipilvet laajeta uskomattomalla kasvukertymillään taivaankannet täyteen. Ionien vaihtoa ehtii hitaassa putoamisessa tapahtua maksimaalisesti säteilyionisaation saadessa elektronikylläisyyttä alumiineista.

 

Myös bariumlisäys saa maksimaalisen kontaktipinnan lumihuururakenteisesta keinolumesta. Pian ilmassa ollut vesihöyry lisäviilentyjästä N-typpikaasun haihtuessa hurjasti nesteytyy chemitrailytimiin. Muodostaen meille tutuksi tullutta ERITTÄIN pienipisaraista usvasadetta. Jonka alastulon maahan ns. "sateena" vaivoin edes huomaa. Voi hyvänen aika kun simppeliä, kun vaan tajuaa mistä on kyse.

 

Alas tullessaan typpikaasuliuos on kadonnut. Maahan leijailevat CO2 hiilihappojäät hidastelevat ilmakehässämme mitä toivotun kauemmin alaspäin. Lämpöshokit tässä rajussa käsittelyssä kuitenkin murskaavat myös suurimman osa nähtäväksi jääneistä 0,1mm lasikuulistakin.

 

Niinpä tosiaan. Lyhyet taivaansiniset polymeerikuidut EIVÄT sula kuumuuteen. Vaan itse asiassa syväpakastuvat valkeissa hiilihappolumissa ja tiivistymisten vesipisaran kirkkauksissa maalaten laajasti säteilyn punaamaa taivasta uskosti "oikean sinitaivassävyyn".

 

Kokonainen teollisuustekniikka aukeaa näistä paljastuksista aivan omalle oudolle tasolleen. Sopii ihmetellä miksi neteissä näistä EI näe rivin riviä? No eipä tietenkään koska ostetut nettien disinfoirmaattorit rahasta vääristävät systemaattisesti todettavat faktat kauttaaltaan. Ihmettelen erityisesti miksi ihmeessä ihmiset eivät katso näitä päittensä päällä tapahtuvia i t s e ?

 

--

 

Etusivu- foorumin satoa 2013. 07 October 2013, 13:42 #2681

 

cosmichd

 

Kokeilepa kuumentaa lasikuitua toholla tai millä tahansa kun se ohittaa liekin 222 m/s nopeudella, mikä on normaali nopeutemme (800 km/h) kun levitämme lasikuituja ilmaan. Moottoriin mahdollisesti kulkeutuvat hituset eivät viivy moottorin sisällä kuin noin 1/2000 sekunnin ajan, ja sinkoutuvat sitten ulos, tasan samanlaisina kuin menivät sisään. Havaitsemasi lasipalloset, ihan kaikki mikä ilmassa lentää ei sentään ole meidän sinne heittämää.

 

----------

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat