Kaverit ja työkaverit erikseen?

Kommentit (5)

Vierailija

Olen töissä karjanhoitajana, mikä kertoo aika paljon luonteestani. Työpaikallani kaikki muutkin ovat samanlailla sopivasti "hulluja", ja olemme aika tiivis porukka. Vietän lähes kaikkien kanssa aikaa myös vapaa-aikana. He ovat huipputyyppejä, joita en varmasti olisi perustoimistotyöstä löytänyt!

Vierailija

Olen aina tullut työkavereideni kanssa toimeen niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Vasta äsken eräästä työkaveristani tuli paras ystäväni samanlaisten elämäntilanteiden vuoksi. Molemmat erosimme samaan aikaan ja olemme olleet toistemme tuki ja turva kun olemme palanneet takaisin sinkkuelämään.<3

Vierailija

En varsinaisesti pyri pitämään työkavereita vain työkavereina, koska meillä on niin paljon mukavia ihmisiä töissä. Silti en ole oikein kenestäkään varsinaista ystävää saanut. Meitä on yksi porukka, joka käy viihteellä välillä, ja toisinaan sinne kutsutaan enemmänkin työkavereita. Sitten on vielä työpaikan järjestämät juhlat pari kertaa vuodessa. Siihen se yhteydenpito aikalailla jää työpaikan ulkopuolella, mikä on sinänsä harmi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat