* Liuskekaasulioituksesta.

Vierailija

mailisnuutinen

Liuskekaasuliotuksella YELLOWSHAKEA
liuske liuske liuske liuske liuske

T&T. Liuskekaasu  Neliö Janne Luotola, 3.10.2013
Liuskekaasun särötyksestä syntynyttä radioaktiivista jätevettä löytyi juomavedeksi käytettävästä joesta Yhdysvalloissa.
 Liuskekaasun särötyksestä aiheutuva jätevesi sisältää 200-kertaisen määrän radioaktiivista radiumia normaaliin verrattuna.»

*Tämä nimenomaisen uutisen merkitys alkaa aueta, kun sen perään luet seuraavan TVO:n mainospalan sikäläisestä tavasta liottaa , kas ihmettä nimenomaan yellowshakea:

http://kuvaton.com/k/Y7NI.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Y7NI.jpg[/img]

Liuskekaasu  Janne Luotola, 3.10.2013, 14:26
Liuskekaasun särötyksestä syntynyttä radioaktiivista jätevettä löytyi juomavedeksi käytettävästä joesta Yhdysvalloissa. Liuskekaasun särötyksestä aiheutuva jätevesi sisältää 200-kertaisen määrän radioaktiivista radiumia normaaliin verrattuna, kertoo Smithsonian.

Kahden vuoden testien tulokset ovat huolestuttavampia kuin on voitu kuvitella. Vedessä on 200-kertainen pitoisuus radiumia kuin normaalisti. Myös kloridia ja bromidia oli 2–10 kertaa enemmän kuin normaalisti.

– Vaikka jäteveden laskeminen vesiin lopetettaisiin tänään, saasteita on jo niin paljon, että Yhdysvaltoja pidettäisiin radioaktiivisena jätemaana, sanoo yliopiston geotieteilijä Avner Vengosh.

Vesisärötyksessä ruiskutetaan veden, hiekan ja kemikaalien seosta syvälle kallioperään suurella paineella. Kallio murtuu, ja metaanikaasut pääsevät purkautumaan ylös hyötykäyttöön. Alas pumpatusta seoksesta noin 10–40 prosenttia purkautuu liuskekaasun mukana maanpinnalle. Loput jäävät kallioon ja saattavat päätyä pohjaveteen.

Marcelluksen aluetta nimitetään Yhdysvalloissa "liuskekaasun Saudi-Arabiaksi". Pennsylvanian osavaltio sallii liuskekaasutuotannosta aiheutuvan jäteveden puhdistamisen samalla menetelmällä kuin tavallisen jäteveden. Sen vuoksi puhdistetun veden mukana vesistöihin saattaa vuotaa huomattavastikin radioaktiivista radiumia. Alkuaineen puoliintumisaika on 1 600 vuotta.

Jäteveteen vuotava bromidi on vaarallista siksi, että haja-asutusalueella vesi muodostaa kloriinin kanssa myrkyllisiä halometaaneita, kun vettä puhdistetaan klooraamalla. Tutkimus on ilmestynyt Environmental Science and Technology -julkaisussa.

*Mistä tässä uutisoinnissa on oikeasti siis kyse? Ydinvoimayhtiöt kehittivät tekniikoita siihen miten tavallisesta, esim. Talvivaaran nikkelikaivoksesta tehtiinkin IAEA loputtomaan uraaninälkään uraanikaivos! Samaa häikäilemätöntä ideologiaa Käytetään myös liuskekaasutuotannossa. Ne kemikaalit joita maaperään uutetaan ovat tarkoin salattuja. Tämä uutinen paljastaa miksi. Koska IAEA lisää niihin YELLOWSHAKELIUOTTIMIAAN.

*Ongelma siis EI ole tässä kaasun tuotanto. Vaan se, ettei laki kiellä käyttämästä uutossa tässä näkyviä kemikaalilisäyksiä. Eli uutinen yllä paljastaa miten härskisti loputtomaan uraaninnälkään tuhotaan tieten puhdasta liuskekaasua etsivien maineet. Tässä on haukuttava oikeaa puuta! Uraaninkaivuuteollisuus on tässä se syyllinen joka paljastettiin!
            ------------
Huomatkaa pellekatsojaluku 88!

*JOS vieläkin mielestään jollain on epäselvyyttä, miten chemikoneet pelaa, niin kantsii kattoo tää terveinen Ruotsista:

Moro Arto!

löysin hyvän videon tuubista missä chemilevitys videoidaan koneen tankatessa lisää myrkkyä
altaolevasta koneesta tai päinvastoin

https://www.youtube.com/watch?v=hQlp3lkKA_k

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat