* Rauman YDINimpperiumi.

Vierailija

3301. Rauman YDINIMPPERIUMI.

milisnuutinen 

RAUMAN YDINsatamasta. I

rauma rauma rauma

Todella harva tajuaa, että TVO/Posivan miljoonien tonnien ydinjätekeskukset sijaitsevat käytännössä Raumalla! Matkaa keskustan torilta on näköyhteyden verran, vain muutamia kilometrejä.

Niin 09.2013 Rauman sataman keskusta yksinkertaisesti t y h j ä n n e t t i i n ajattamalla sieltä valtion nimenomaisella pakkotoimella ulos mm. STX- telakkateollisuus. Miksi alkaa aueta, kun tajuaa, että JO tänäkin päivänä TVO/ Posiva kuljettavat kaiken keskeisimmän ydinjätelastinsa samaisen Rauman kaupungin omistaman satamaterminaalien kautta. Rauman satamaa lopetellaan kun alueen toisestakin paperikoneesta hankkiuduttiin systemaattisesti eroon.

Keskeisin kysymys onkin. MIKSI TEM, TVO, Posiva himoavat koko Rauman keskeisen satama- alueen muuttamista ydinjätehuolinnan keskuksekseen? Kaikki perustuu 1986 M. Koiviston, Fransoi Mitterandin sopimukseen tuotattaa alueen satamaterminaalien kautta näkemällä tappavat ydinjätetonnistojaan jatkoon jalostettavaksi ASE- ydinmateriaaleiksi Suomeen.

Olkiluoto- Humppilan ydinohjushuolintakeskus- Loviisa ovat keskiössä tässä. Pelkästään esim. ketjuun kuuluvassa Viron Sillanmäen ydinjätteitten jalostustehtaassa lymyää tälläkin hetkellä 12 000 000kg erät pelkkää plutoniumydinjätettä. Näkemällä tappavan aineen kuljettamiset tiheästi asutuilla alueilla ydinonnettomuusvaaroineen vaatii v a l t a v a t terminaalitilat.

------

RAUMAN YDINsatamasta. II

rauma rauma rauma

01.10.2013. Rauman kaupungin omistama energiayhtiö teki suljettujen ovien takana päätöksensä. Koska kuntalaiset olivat ankarasi vastaan 30 000 000e hukkainvestoinneista Fennovoiman venäläisydinvoimaloihin. Päätettiin maamme ydinrikolliseen tapaan asiat runnoa pelkästään väkivaltaisesti läpi.

Kuvaavaa asiassa on se, että alkujaan 4 000 000 000e ydinvoimalan hintaa päätettiin sumeilematta, "pikkaisen rukata". Mikä tarkoittaa täissä huikaisevaa 6,3 miljardin aloitushintaa ja kertakaikkista +58% kertanykäisyä avaruuksiin!

Kun venäläiset on vaatimassa sähköstäkin liki puolet kolmasosahinnoilla itselleen. Niin katteetkin puolittuvat näinkin samalla JO tuotonkin osalta. Ydinvoiman ainoa keskeisin osa on tuottaa ja jalostaa ydinjätteistä ASE- materiaaleja USA/ Venäjän armeijoiden tarpeiksi. Logistiikkana maailman vaarallisimman Pu-239 materiaalien kuljetussatama vaatii mielettömät alueet.

Rauman koilliskulmaan tehdäänkin hankkeen tiimoilta maailman mitoissakin todella massiivinen junaratojen pistoraideterminaalit. Satamaan tuotetaan NATO:n sotilastoimin totaalisen sotilaallinen ja suljettu tuotantotukikohta. Koskaan a i m m i n näistä Rauman Pu-239 ydinjäteterminaalien työmaita EI ole uskallettu kuvata. No nyt uskallettiin ja vielä panoraamana:

http://kuvaton.com/k/Y7bl.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7bl.jpg[/img]

http://kuvaton.com/k/Y7bA.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7bA.jpg[/img]

http://kuvaton.com/k/Y7bj.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7bj.jpg[/img]

Ainoastaan tämä kuva on tässä käytettävissä kertomaan mitä hämärä, tarkoin salattu hanke pitää sisällään. Yksikään julkaisu, tai lehdistön edustaja ei näistä raportoi. Eli jälleen kerran kyse on maailman ensi-illasta.

http://kuvaton.com/k/Y7by.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7by.jpg[/img]

--

FB. 2013.10. Antti Saarinen Tostahan tulee logistiikka keskus.

Ja kuivatelakka taitaa mennä ihan johkin muuhun käyttöön. Kannattais uskoa mua

15 minuuttia sitten · Tykkää

Arto Lauri Antti POLIISI hei siis o i k e e s t i ! TVO/Posiva ovat JO viitisen vuotta kaupanneet Suomeamme koko Euroopan saksankielisissä alueissa EU:n ydinjätetunkioksi. 650ha raskaan energiakierrätyksen toimintakeskus. Nyt hanke on kasvatettu ydinjälleenkäsittelylaitteiksi koko maailman tasolle.

http://www.lakariarea.fi/

------------

FB. 02.10.2013.

A.S Mä hiukan nyt epäilen Arto tota sun ajattelua.

Lakarin aluehan on pelkästään logistiikaa varten ja kaikki hallit on ns kevytrakentesia halleja.

Maahan ei ole ammuttu mitään suurempia kuoppia tai vastaavaa johon tuon mainitsemasi ydinjätteen voisi sijoittaa.

Ja minua kiinnostaa mistä olet saanut tietosi tuosta sataman uudelleen käytöstä? Epäilen tuon sinun ajattelun olevan sataman käytöstä hieman vääriä.. Niin ja Raumalla ei ole syväsatamaa. Terramaren piti louhia väylät kuntoon mutta valtio ei antanut rahaa.

8 tuntia sitten · Tykkää

M.H. Vau! Onpa todella mielenkiintoista ja petollista energiamammutti-toimintaa Suomessa. Kataluus ei ole kaukana, se on siinä se. Huh!

22 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1

Arto Lauri Raumasta tehdään maailman suurin "Sillamäe II" tyyppinen ydinjätteen jälleenkäsittelyn- ja kauttakulun laitos. Kuten AINA ydinjätteitä ei edes y r i t e t ä millään lailla suojata. Koska näkemällä tappava ja koko ajan KAASUUNTUVALLE ydinsaastalle on jatkuva tuulettaminen kaikki kaikessa. Kansan terveydestä EI toiminnassa piitata hevonpaskaa. TVO:llakin ydinjäte on AINA AVOALTAISSA. Lisäksi pressukatot vaatii JO NATO, jonka on kyettävä sateliiteillaan realiaikaisesti seuraamaan ydinjätteensä liikutteluja maailmalla.

Plutoniumin kuljetuslaivastot kuten Sigyn I , Arktic Sea ja uusin Sigyn II ovat suhteellisen pieninä toimineet JO vuosikymmenet Olkiluodon/Loviisan satamasyvyyksissä. Ydinjätettä EI uskalleta kuljetella suurtankkereissa. Koska laivan uppoaminen tekisi lastista neutronikylläisenä minuuteissa ylikriitisen Hiroshimatyyppisen ns. "likaisen ydinpommin". Jossa noin 3% ydinfissiomassasta räjähtää Fuku No:4 lailla!

12 minuuttia sitten · Muokattu · Tykkää

M.H. Jos asia on todellakin näin, niin kuvauksen valossa samaa kaavaa käytettiin Talvivaaran kaivostoiminnan pönkittämiseksi. Virheellisen tiedotuksen, tiedon ja totalitäärisen petoksen keinoin. Epäilyttävä hanke siis tämäkin. - Yhteinen nimittäjä on äärettömyyteen yltävä petos kansalaisia kohtaan. Myyrät nakertavat siis Suomea. Mistähnä tätä johdetaan ja onko reservaatti-Suomi siis tuleville polville kohtalomme. JÄRKYTTÄVÄÄ. PS. Olisi selvitettävä, kuka taho on tämän petoksen puuhapiiri ja mistä maasta tätä salaista tehtävää johdetaan.

6 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1

Arto Lauri On huomioitava oleellisin, tämä hanke pohjautuu Fransoi Mitterand/ Mauno Koivisto 1986 EU:n ydinjätehuolintasopimukseen. Joka tuotattaa Suomeen kaikki EU:n ydinjättteet MOX- polttoainejalostuksineen. Laittomiin Arevan Pu-239 ASEydinmateriaalien rahanpesuryppäisiin. NATO:n Humppilan ydinasehuolintakeskuksen maailman suurimpaan lentokentään asti. TVO, Posiva, Loviisa, Askolan isotoopijalostamojen kytkeytymisiin aina Pyhäjoen Fennovoimahankkeeisiin asti!

Tietysti mukaan kytketään myös Venäjän Majakin, Krasnajarskin ydinjalostustoimintojen kaltaiset hankkeet. Kuin myös Suomeen tulevat useat UUDET ydinjäteluolastojen toiminnat. Ennenkaikkea koko Uudenmaan- Tampere alueen 142 rajan sisäpuoliset kattavavat Suomen ainoat merkittävät uraanikaivoshankkeet.

3 minuuttia sitten · Tykkää

M.H. Maanpuolustushenki on koetuksella ... miksi tätä saastaa sallitaan salakavaluudella ja pahuudella ... pirulliset seurat kutsumuksessa näivettää SuomiNeidon ...

3 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1

-------------

Lakarin laajuudesta

massive massive massive

Aiemmissa kuvissani esitin livenä panoraamaotoksella miten suunnattoman iso tuo Rauman tuleva Pu- 239 varikko oikeasti on. En kuitenkaan voinut edes kuvitella, että tuo mielettönmän avara raiskio sisältäisi ainakin 28kpl suurhalleja ja rakennuksia sisällään pitävä alue edustikin tämän valtaisan hankkeen 650 hehtaarin kokoisen alueen vain mitätöntä kolmanneksen alaa. Seuraava kartta kertokoon lisää:

http://kuvaton.com/k/Y7EW.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7EW.jpg[/img]

Tarkoitus on puristaa kuin finnin Raumalta keskeiset ns. "vanhanajan toimet pois". Frorchemin mäntyöljytehdas Rauman satamassa ilmoitettiinkin myytävän Portugalilaisyhtiölle 01.10.2013. Suuri luuta lakaisee nyt koko Rauman satamaseutuja STX:n valtion suorittaman ydintaktiikan tuhon triumffein.

Suomen Humppilan lentokentän toiminta alistetaan NATO/ USA akselille. Lakarin taustoilta tuntuu löytyvän globaali mafiapohjainen lähinnä Arevan toimija. Venäläisille taas ollaan kaatamassa hegemoniaa todella laajasti niin uraanikaivos-, jalostus- kuin myös uraanikaivosenergian huolintaan Fennovoimalle. Ydinsotateollisuuden kylmänsodan rajalinjoja vedetään nyt Suomeen. Areva on joka tapauksessa tunkemassa jenkkipaskoineen kiihtyvästi TVO/ Länsi- Suomeen!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat