* Itä- Suomi fooruminm satoa.

Vierailija

mailisnuutinen

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012

Arto Lauri

27150 Eurajoki

30.09.2013

No:1 019

kuuleminen@tem.fi

FB Itä- Suomi foorumi 2013.09.

 

Joonas Lehtolahti. En ole kyllä kuullut että tutkimuksen tekeminen olisi rikollista. Ette tekään ole varmaan sakkoja saaneet tai vankilaan joutuneet vaikka olettekin tästä kovasti ääntä pitäneet ja julkaisseetkin tuloksia jopa Youtubessa. Mutta teillä on imago-ongelma, kukaan ei ota teitä todesta, joten kannattaisiko ottaa yhteyttä johonkin tutkimuslaitokseen ja pyytää heitä tutkimaan asiaa?

noin tunti sitten · Tykkää

Arto Lauri Itse asiassa USA ydinteollisuus globaalina ydinlisenssin haltijana k i e l t ä ä systemaattisesti kaiken, korostan k a i k e n ydinteollisuuden jatkokehittelyt mihinkään suuntaan koko maailmassa! Fysiikan kaikki keskeiset rajat on ydinlaitteillaan kuulema mitoitettu ja kartoitettu jo silloin!.. Robert Oppenhaimerin oikeudenkäynnissä 1954 USA kehitti IAEA:n ja CIA organisaatiot kattojärjestöikseen pelkästään tätä edelleen jatkuvaa 100% kontroliaan varten.

Jonaskselle tiedoksi, että vaikka TVO:lla oli luokkaa 800 huippuosaajan , taatusti Suomen pätevin ydinosaajisto. Koko firmasta EI löytynyt a i n o a a k a a n sellaista insinööriä, ei fyysikkoa tai alansa professoria. Joka olisi tuntenut esim. SÄTEILYEROOSION mekanismeja l a i n k a a n ! Kun kuulin asian ensi kerran en saattanut uskoa korviani. Syyksi siitä kertonut insinööri kertoi USA:n yksinkertaisesti k i e l t ä n e e n kaikenlaiset säteilyeroosion kokeet ja ydinlaitteistonsa lisäkehittelyt.

IAEA valvoo asiaa niin tarkoin, että kun esim. Irani halusi kasvaviin ydinongelmiinsa jatkokehittää reaktoritekniikoita. USA julisti maan välittömästi menettäneen ydinlisenssit ja uhkasi suoraan sodalla! Kuvaavaa, että USA tapatti koko lentokoneellisen Iranin uraaniohjelman isät, venäläisspesialistit muutama vuosi sitten lentokoneellisessa räjäytyksin Pietarin seudulla. Venäjä menetti tässä räjäytyksessä muuten osaajansa, liki 50 kaikkein tärkeintä ydinfyysikkoaan! Minkä takia tänäkään päivänä Venäjä ei hallitse reaktoritekniikoitaan saati ydinasepuoliaan likikään entisellä tasollaan.

muutama sekunti sitten · Tykkää

----

FB. Itä- Suomi foorumi II 2013.09

Joonas Lehtolahti Jos kaikki ydinteollisuuden jatkokehittelyt on kielletty, niin miksiköhän tänäkin vuonna on julkaistu useampi tieteellinen artikkeli uusista löydöksistä ja suunnitelmia uudentyyppisistä vähäpäästöisemmistä reaktoreista?

18 minuuttia sitten · Tykkää

Arto Lauri Niin katsoppa poju kokeeksi reaktorien historiaa pikkaisen. Fuusioreaktorit, hyötöreaktorit, thoriumreaktorit KAIKKI TYYNI kehitetty JO 1950 -luvun ydinhuumassa! Nyt ET edelleenkään halua oivaltaa oleellisinta. Otin tuossa esille miten esim. Lappenrannalle USA lisenssin HALTIJA antoi tehtäväksi selvittää SPALLAATIORAJAT ISOTOOPEILLE.

Juu siis kaikilta MUILTA tutkimus on kielletty kuin USA-ARMY:lta! Riidat Pohjois- Korea, Irakin, Iranin, Syyrian, Libyan ydinohjelmissakin perustui JUURI lisenssinhaltijan epäjumalaiselle oikeudelleen määrätä k a i k e n mikä liittyy YDINLISENSSEIHIN.

5 minuuttia sitten · Tykkää

Arto Lauri No vaikka Olof Palmen ASEA. Joka systemaattisesti koetti murtaa tätä USA:n IAEA formaatin ydinmonsteria. Sillä seurauksella, että Palmeen USA sumeilematta kostoksi tappoi. Ja Palmeen kehittämä ASEA- atom tuhottiin, siirrettiin USA:lle vasalliksi. Jenkkipaskat EIVÄT hyväksyneet sitä kun ASEA alkoi mm. 1986 kehitellä mm. aktiivisesti itse itseään alas ajettavia kertakäyttöisiä. JO valmiiksi peruskallioon syvälle loppusijoitettavia ERIKOISTURVALLISIA ns. "kaupunkireaktoreitaan!" . . .

Tutki asiaa saatat hämmästyä! USA kertoi kylmästi tuhonneensa Ruotsin aikeet. Koska LIIAN TURVALLISET ASEA- reaktorit syrjäyttäisivät Westinghausen reaktorimallit markkinoilla!. . .Edes, huomaa edes venäläiset eivät uskalla tilanteessa kuin kopioida jenkkilisenssejä!

muutama sekunti sitten · Tykkää

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat