*** JUHLAPOSTAUS***

Vierailija

mailisnuutinen

**********JUHLAPOSTAUS*******

Joskus kyllä numerot kertovat paljon. kuukausien suurtyöni on valmis. Olen kerrasta 5- kertaistanut entistä yhden aiheen valitusennätystä! Nyt se kirjoitetaan tällä h y v i n syväluotaavalla dokumentoinnilla suoraan pahuuden nielusta neljänumeroisena.)

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
Arto Lauri
27150 Eurajoki
28.09.2013
No:1 000
kuuleminen@tem.fi

330. Kuka = YDINimpperiumi

Itse asiassa aiheen käsittely on minultakin jäänyt luvattoman vähälle. Tarkoitan ihan perustiedottamista siitä miten globaalin tason ydinteollisuuden omistuspohjat makaavat. Virallisestihan ydinteollisuuden katto- organisaatio siis on:
IAEA.

Taustalla hääräävä järein niinikään ylikansallisesti ydinlisenssejä suojaavan valtiomahtien ylin kontroleri on:
IPPAS.

Ryhmä jonka yläpuolelta ei löydy enää muuta kuin itse Jumala. Korostan, että edes USA:n presidentillä ei ole ylivaltaa näihin kumpaankaan maailmaamme verisesti ja kiistatta nyt vallitsevia maailman omistajia vastaan. Mutta arvasittekin jo, ettei tämä ole kuin "kulissi". Taustalla on ihan jotain muuta.
             ------

Historian havinaa.

Ensimmäisessä maailmansodassa kävi selville, että maa joka hallinnoi öljyteollisuutta omistaa Maapallon isolla. Tai siis no.. . .Rockefeller oivalsi tämän. Loi globaalin öljyimperiuminsa. Jolla uhmasi suoraan USA:n koko hallintokoneistoa. Yhä tänäkin päivänä ihmiset olettavat, että tilanne on tämä yhä. Toisaalta kansa tietää, ettei rahalla ole kotimaata.

Franklin Delano Roosevelt päästyään USA:n presidentiksi. Presidenttikausi: 4. maaliskuuta 1933 – 12. huhtikuuta 1945.  Kuitenkin alkoi suoraan demokraattina haastamaan republikaanista Rockefellerien sukua. Alkujaan isku suvun Standard Oilia vastaan oli yhtiön hajottaminen ns. "trustilailla".

Standard Oilin omisti Rockefellerien perhe. Yhtiön perusti John D. Rockefeller. Yhtiö pilkottiin 34 osaan 15. toukokuuta 1911, kun Yhdysvaltain korkein oikeus totesi sillä olevan monopoliaseman öljymarkkinoilla. Kyseisellä hetkellä Standard Oil piti hallussaan 64 % öljynjalostuksesta Yhdysvalloissa.

Toista maailmansotaa kehittelevä USA oivalsi. Että öljyteollisuus oli liian helppo idea kopioitavaksi muihin maailman maihin. Haluttiin luoda jokin sellainen "energiatekniikka" jolle voitaisiin sen erityisen tuhoisuuden ja vaarallisuuden nimissä taata USA:sta hallinnoitava ikuinen ja globaali lisenssinhaltijan etumonopoli.
                       -------------

YDINimmeriumiin
usa usa usa usa

Suurella yleisöllä on yhä luulo siitä, että öljyteollisuudella olisi maailman mahdit käsissään. Legenda luotiinkin Standar- oilin kautta tieten. Mutta jo 1930- luvulta asti oli Rooseveltin massiivinen tukijoukko päättänyt tuotattaa Westinhausen ydinaseteollisuudesta maailman mahdin. Imperiumin jonka veroista ei maailma tunne. Rooseveltille olikin alusta asti selvää. Että räjäyttämällä keskellä Eurooppaa Berlinissä maailman ensimmäisin aito siviilien massatuholaite. Hänen luomansa ydinimperiumin olemus syövytetäisiin maailman tietoisuuteen.

Rooseveltin ongelmaksi muodostui kuitenkin itse aika. Saksassa todettiin jo paljon ennen USA:n ydinkokeita. Ettei ydinasetta ole mielekästä käyttää. Mitään ryöstettävää kun ei jäisi maasta, jonka yllä oli ydinpommi tuhonnut ja saastuttanut kaiken ryövättävän. Niin Hitler kuin Stalinkaan eivät koskaan halunneet käyttää ydinpommia. Ei halunnut ensin edes Rooseveltkaan.

Saksan kaatuessa ainoaksi USA:n himoamaksi iskukohteeksi jäikin enää Japani. USA:n ARMEIJA halusi kuitenkin hintaan mihin tahansa varmistaa maailman mahtiasemansa  juuri tuhoamalla Japanin siviilejä sadoin tuhansin. Barbaarisimmin mahdollisin menetelmin.
Itse asiassa kukaan ei pitänyt Hiroshiman pommittamista järkevänä. mutta koska maailmaamme nyt hallitseva USA-ARMY halusi kuninkaaksi kuninkaan paikalle. Ydintuhot aloitettiin systemaattisesti!

Ne jotka tätä lukevat. Oivaltavat kyllä ihan oikein. Ydinteollisuuden kasvoton tausta on USA- armeija. Sen suojaajana on CIA. Nyt ei puhuta niinkään enää "sukujen mahdeista". Vaan maailman rahasta joka yksinkertaisesti kinoja kaihtamatta ylläpitää ydinaseteollisuuttaan. Mikään uhri ei ole liikaa. Mikään tuho ei tätä ydinimperialismin psykopaattista johtoa häiritse. tällä hetkellä USA-armeijan keskeisin uhka on jälleen kerran. Niin kuka edes yllättyi Saksan ydinvastaiseksi julistautunut kansanhallinto.
            --------

Välitiedote.
supo supo supo

.. . Tätä kirjoittaessani mennään iltaa 28.09.2013. Se mikä minut sai tarttumaan kynään. Niin tapahtuihan se juuri. Itä- Suomesta minulle soitettiin. ja kuten aina Vuojoen SUPO imuroitui kyttäkalleineen salakuuntelemaan. laittomasti kuten aina kännykkälinjoillemme.

Yhtä kaikki edes Se ei näille ydinkansanmurhan psykopaattisille hantitapuliterroristeille ei riitä. Sinitakkiset ydinkarhuryhmäläiset kansan rivissä tunnetaankin psykoottisina ja totalitäärisen psykopaattisina. Olimme juuri päässeet keskustelussa vaiheeseen. Jossa totesimme, ettei ydinimperialismin rahavirroilla ole kotimaata. Ei paljon sukukuntiakaan vaan. . .

Niin tosiaan. "USA:n ARMEIJA pitää hallussaan salaisine STEALTH, -LEVITRONMETALLEINEEN, Pu- 239 plutoniumaseteollisuutensa, erikoisreaktoripolttojen metallien kirjon tarpeillaan kiimaisia ja kaiken hallinnoivia lankojaan ja.. . *  TuuT, TuuT. TuuT. . . !"

Kuvaavinta tälle tapahtumalle oli suoraan SUPO/CIA sietämätön keveys. Suora ja konstailematon. Irvokkaan kiihkeä myöntäminen siitä. Että vihdoin ja viimein olimme päässeet a i v a n  liian likelle pääsyyllistä. Tuota mustinta pahuuden lukua. Ydinalan taustalla verisiä kaiken tieltään tuhoavan USA-ARMY:n sanoinkuvaamattoman musta hahmo paljasti itse itsensä!. . .

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat