* " S " 1.

Vierailija

" S " 1
sssss

Korostan, ettei tämä ole mikään mainos. Vaan d o k u m e n t t i vuodesta 2013. Kummastuttaa suuresti kun aitoja ekotekoja tekevät yksityiset unohdetaan lehdistöissämme ydinrikollisten toimesta. Mutta kun jopa maamme "suurin ja kaunein" kauppaketjukin unohdetaan. Ollaan ihmeteltävän kumman äärellä!

Muistatte kuinka S- ketju heitti Fennovoiman ydinhankkeillaan vesilintua. Koska ostajayleisö vaati niin. No maamme SUURIMMAN kauppaketjun sähkön tarpeet eivät täyty siis YDINterrorilla. Lehdistö haukkui aikeen epäonnistuvaksi. Ja ydinalan ostama lehdistö vaikeni kauppaketjun kuoliaaksi energia- aikeistaan.

Mitä sitten tapahtuikaan: Yhteishyvä syyskuu 2013 sivu 5:" S- ryhmä on ollut mukana energiatehokkuussopimuksissa jo vuosia. Tavoite säästää energiaa v2016 mennessä 9% vuoden 2005 tasosta. Viime vuona neliöihin suhteutettuna energiakulutuksemme väheni 3,9% edellisvuodesta. Sama tahti on jatkunut JO pitkään. Kylmälaitteet, LED, hallittu etäenergiansyötön hallinta."

* Uskomatonta tässä onkin todeta, että JO pelkkä jättimarkettiketjun energian käyttötarve jatkaa samoilla -5% vauhdeillaan alaspäin kuin Suomen muukin energian kulutus. Mutta nyt tulee päälle pommi. Sivu 33 jatkaa:" Vuoden 2014 lopulla S-ryhmän tuottama tuulisähkö kattaa neljänneksen ryhmän kulutuksesta!"
--

" S " 2
sssss

S-ryhmän p e r h a n a kiroaa maamme joka ikinen ydinlobbari uutisesta pää soikeanaan! Mutta lisää vaan lunta tupaan. Sivu 33 vetää ydinalan suoletkin pellolle:" Tavoitteena on vuoteen 2016 mennessä tuottaa.. .P U O L E T käytetystä sähköstä tuulivoimalla!"

* Huomatkaa, ettei tässä puhu enää yksittäinen VIHERPIIPERTÄJÄ. Vaan Maamme sähkösyöppökymmenikköön kuuluvan suurimman S- kauppaketjun johtaja Kai Ovaskainen! Kaveri joka oli VIELÄ reilu vuosi sitten tekemäisillään maamme merkittävintä ydinvoimalahankettaan! Mutta kun KANSAN annettiin asiassa päättää tapahtui Suomen oloissa sensaatiomainen Saksan Merkkelin kaltainen täyskäännös! Niin koska KANSA PUHUI!

*Asialle matemaattista taustaa.
- 3.9% Vuosilasku 5 vuodelle tarkoittaa kerrottuna= -19,5%.
- Jäljelle jääneestäkin 80% osuudesta katoaa ydinalalta 40%.
- Summana FIN ydinala menettää 5 vuodessa 19.5%+ 40%= 60%!!

Artikkelissa kerrottiin S- ryhmän rakentavan 2014-2016 aikana siis KAHDESSA VUODESSA 25% sähköntarpeestaan tuulivoimalle. Eli 100% ydinvapaata energiaa. Pelkistettynä tämä mitä maailman tuulivoimavihamielisimmässä Suomessa ON JO etenemässä. Tarkoittaa sitä, että S- ryhmä on 100% vapaa ja irti ydinikeestään 2020 tultaessa!. . .TajuTONTA.

Ja miksi tähän kansa pakotti? Koska esim. Esim. saksalainen kilpailijansa Lidl osoitti asiakkaittensa enemmän kuin RAKASTAVAN Saksan ydinvapautta edustavaa talousmaailmaa! On suoraan synti ja häpeä, ettei tällaisista lehdistö edes uskalla hiiskua. Malli on enemmän kuin murskaavan hyvä siitä miten demokratia toteuttaisi maamme ydinvapaudet. Ellei SA- Pu- 239 ASEkauppiaat, ja PASKAPOLIISIT ESTÄISI!
----

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat