* H y v i n simppeliä

Vierailija

mailisnuutinen

H y v i n simppeliä I
yvek yvek yvek yvek

Hyvin yksinkertaista perusmenetelmää, nimeltään Y-vek. Mistä tässä on kyse? Pirkka 10/2013 sivu 23:" Valaise järkevästi. Koteja valaistaan nyt noin puolet pienemmällä energiamäärällä kuin vuonna 2006."

Pelkistettynä tässä kristalloituu kaikki se mikä Suomen ydinhankkeissa menee parhaillaan pieleen ja enemmän kuin pöydän alle. TVO/ Fennovoiman ydinhankkeet laskettiin vielä sen varaan, että sähkön kulutus kasvaisi +5%/ vuosi. Mutta tuossa näemme luokkaa -7% vuositehonlaskut viimeiseltä 7 vuodelta jo!

Tällaisia uutisia saakin etsiä luupilla FIN- lehdistöistä ja turhaan. Koska TVO/ Posiva/ Fennovoima/ TEM akselissa EI totuutta haluttukaan kuunnella. Ydinkansanäänestykset ja tiedotusvälinteihin syötetyn OSTETUN valheen ovat taanneet SUPO.

Tänään 26.09-13 Päivi Räsänen hakee tälle maailman suurimmalle ydinmonoliittimonsterille IAEA:n alaisuudessa riehuville SUPO- korruptoiduille päällystakkia. Kontrollia viimeinkin niille poliisimerille jotka rahasta tekevät mitä tahansa! Anna palaa vaan.
--

H y v i n simppeliä II
yvek yvek yvek yvek

Mitä sähkön kulutuksissa sitten ON tapahtunut, hyvin pelkistettynä. 5% Hyötysuhteen hehkulamput saatiin viimein korvattua 10% hyötysuhteen halogeenivalloilla. Tähän kristalloituu NYT perusmuutos valaistuksissa. Puolitus ei ole mikään pikku juttu koska joka toisesta ydinvoimalasta on tullut näin täysin tarpeeton.

Ja hemmetin hyvä niin. Tampereen Aamulehti 2013.09 kauhistelee ilmiön ääressä miten ydinrakentamisen volyymista peräti 52% joudutaan antamaan roskasähkönä liki ilmaiseksi venäjälle. 1 400MW lahjoituslinjat itään tehtiinkin OL-3 hukkasähkön viennille Venäjälle syksyllä.

Loistelampun hyötysuhde on 25%. Hurja luku. Koska äärimmäisessä ydinalan parjauskampanjassaan loistelamput uhkaavat vastaavalla suoralla kaavalla tehdä 3, neljästä ydinvoimalastamme toimettomia! Mutta mitä kertookaan tulevaisuudesta Pirkka:

"Osram Dulux Superstar Classic A- energiansäästöloistelamppu teho 9W (439lm). Osram LED Star Classic A 60- led-lamppu teho 10W (>810lm<)." !

Tuohon EI ole paljon lisättävää. Eli 25% hyötysuhteen loistelamppuja on JO alettu korvaamaan luokkaa 50% hipovilla uudenpolven LED- valoilla. Tämä takaa ja alleviivaa sen, että kotitalouksien sähkön puolittuminen valaistuksissa tulee jatkumaan vielä pitkään ja hartaasti kahdellakin tasolla. LED:en hyötysuhteet vielä lisää nostetaan 80% pintaan.

Toisaalta kotitalouksien valaistussähkön tarve putoaa vääjäämättä kohti 2006 energiatarpeesta alle 10%! Siinä -7% sähkönkulutuslasku jatkuu ja voi hemmetin hyvin. Pelkistettynä tämä tarkoittaa taas sitä, että Suomessa jatkossa 8 ydinvoimalastamme 7 jää t ä y s i n tarpeettomaksi! (Virallinenkin vuotuinen sähkötarvelasku lehdissä on kasvava -5%./v Joten vertaileva valaisinten energianmuutos korreloi hyvin koko kehityskaarta.)
--

H y v i n simppeliä III
yvek yvek yvek yvek

Ja hei, atomiherrat myös TIETÄÄ TÄMÄN! SUPO saakin tehdä myyräntöitään shokin partaalle tiedotussensoreina. Peittääkseen näin keskeiset faktat ydintuhottavalta kansaltaan. Räsäsen POLIISIEN suitsemishankkeet tulevat todella tarpeeseen.

Koska Saksan malli on Merkkelin +7,7% vaalivoittonsa myötä (24.09.2013), jyräämässä ydinvastustuksen kautta maailman tavaksi! Japanissa seisovat ja nyt hillittömän hallitsemattomina vuotavien 54kpl tuhansien miljardien ydinmörskien varjot. Ja vaikka 2013 loppuvan i l m a i s e n ydinasepurkupolttoaineitten varaan rakennettu YDINKUPLA ei jää oivaltamatta.

Suomessa ydinharhaansa hirttäytyvä hallinto turvaa silkkaan laittoman Pu- 239 bisneksien ja levitron- , STEALTH metalliensa ydinjätekaupusteluihin. Mutta totuudet maailmalta eivät tule jäämään YDIN Causeskujemmekään hallintaan.

Milloin sitten Suomen YDIN-rikollisten kamelin selkä katkeaa kuin Causeskujen Romanian jälkeenjääneisyyden diktatuuriat. Milloin SUPO muuttuu ydinlobbareineen kirosanaksi? Se jää, miten sanoisin "sisällisotsavaiheeseen". Romaniassa diktaattorit yksinkertaisesti oli tapettava. Saksassa totuuden valon toi 100 000 poliisin vastustajamielenosoittajaa plutoniumrautateille. Ennen kuin kansa pääsi päättämään. Suomessa tämä toivontila vielä odottaa sopivaa iskuhetkeään. . !

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat